Restaurant
aan de Bergweg
Rotterdam

€ 159.000 · Eetcafé/Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

In een mooi groot hoekpand aan de Bergweg te Rotterdam bieden wij u dit zeer gunstig gelegen horecabedrijf aan.
 
Het betreft een restaurant wat recent compleet nieuw is ingericht. Het bedrijf heeft een bruto vloer oppervlakte van ca. 180m² en een ruime kelder van ca. 80m² voor opslag.
 
Aan de voorzijde van het pand bevinden zich 2 gevelterrassen.
 
Het restaurant is op dit moment open voor ontbijt, lunch en diner maar ook voor grote partijen en zakenlunches worden steeds meer aanvragen ingediend. Deze bijzonder mooie locatie beschikt over een grote keuken die compleet en zeer efficiënt is ingericht .
 
Bent u op zoek naar een grote locatie aan de bergweg, waar u 7 dagen per week omzet kan maken,
neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : het bedrijf heeft een speelautomatenverplichting
Vergunningen : vergunningen dienen door de nieuwe exploitant aangevraagd te worden
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen direct voor de deur en in de nabije omgeving
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig
Omzetgegevens : op aanvraag aanwezig
Huurprijs : € 3.000,00 per maand, er wordt geen BTW geopteerd
Vraagprijs : Vraagprijs inventaris, exploitatierechten, goodwill:
€ 159.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Bergweg, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact



Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (16)