Registergoed waarin gevestigd een grote feestzaal – Rotterdam

€ 2.950.000 · Overige · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

In dit pand is een grote feestzaal gevestigd die al meer dan 20 jaar bestaat en uniek in zijn soort.
 
Het geheel is ca. 1.000 m² op de begane grond welke regelmatig als feestzaal en themafeesten gebruikt mag worden met een 24 uurs vergunning.
 
De 1.000 m² kan eventueel verdeeld worden in een grote zaal van ca. 600 m² en een kleine zaal van ca. 400 m² waardoor er 2 festiviteiten tegelijk besproken kunnen worden.
 
Op de eerste en tweede verdieping zijn nog 2 ruimtes, deze worden nu gebruikt als bruidskamers, 2 opslag cq kantoorruimtes en de toiletten, deze ruimtes kunnen mogelijk betrokken worden bij de exploitatie, dit op voorwaarde verkrijgen vergunning van de gemeente.
 
Het geheel is volledig ingericht en voldoet aan alle, strenge gestelde eisen van de gemeente Rotterdam inzake nacht cq 24 uurs vergunningen.
 
Het geheel is te koop dus het pand inclusief het bedrijf.
 
Bent u op zoek naar een groot horecapand inclusief een bedrijf met een 24 uurs vergunning, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeerplaatsen : er zijn ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving. In het weekend is het gratis parkeren in de gehele omgeving
Personeel : niet van toepassing
Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week 24 geopend zijn
Vergunningen : volledige horecavergunning cat 4 volgens APV Rotterdam
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het pand en bedrijf
Inventarislijst : alle inventaris welke aanwezig is op de locatie
Erfpacht : het pand staat op erfpacht van € 3.900,00 per kwartaal
Vraagprijs registergoed : inventaris, exploitatierechten, nachtvergunning en goodwill: € 2.950.000,00 k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (17)