Registergoed in verhuurde staat
Schiedam

€ 289.000 · Vastgoed · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Op de begane grond bevindt zich eetcafé Broers met een volledige horecavergunning, de huidige ondernemers wonen ook boven het pand.
 
Op de eerste verdieping bevindt zich een nette woning met een woonkamer, voorkamer, 2 slaapkamers en een badkamer, dit alles voldoet aan de gestelde eisen.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Huuropbrengst : per maand, met een huurcontract van 5+5 jaar vanaf 2015: € 1.850,00 er wordt op dit moment geen BTW geopteerd
Vraagprijs : registergoed: € 289.000,00 k.k.
Website : www.bareetcafebroers.com voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

carousel
images not found

Locatie

Broersveld 170, 3111 LL Schiedam

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.