Registergoed
“nabij Roosendaal & Bergen op Zoom”

€ 385.000 · Overige · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit uiterst charmante partycentrum bevindt zich tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, het partycentrum is vanuit beide plaatsen binnen 15 minuten met de auto bereikbaar.
 
Het partycentrum beschikt in totaal over 3 ruime zalen, welke voor diverse doeleinden geschikt zijn. De zalen hebben een gezamenlijke capaciteit van ca. 380 personen.
Direct bij binnenkomst bevindt u zich in de algemene aankomsthal, die direct toegang geeft naar de drie party zalen:
 
Begane grond:
Rechts van u een zaal van ca. 280m2, deze is voorzien van een bar met alle benodigde voorzieningen en een volledige geluidsinstallatie. Tevens bevindt zich in het bargedeelte een servicelift die leidt naar de keuken op de eerste verdieping.
 
Links van u een zaal van ca. 107m2, deze is voorzien van een kleine bar met alle benodigde voorzieningen, geluidsinstallatie met een karaoke set.
Vanuit beide zalen ken men gebruik maken van de sanitaire ruimte van ca. 32m2.
 
1ste verdieping: Via de trap in de aankomsthal, die tevens is voorzien van een traplift, bereikt u de dinerzaal van ca.180m2, een warme keuken van ca. 32m2, koude keuken van ca. 30m2, kantoor van ca. 14m2 en een klein magazijn van ca. 12m2. Tot slot heeft u op de zolder nog een extra opslag ruimte van ruim 68m2.
 
De 1ste verdieping is ook bereikbaar vanuit het magazijn (ca. 20m2) op de begane grond welke zich bevindt achter het sanitaire gedeelte.
 
Alle zalen zijn mooi en netjes ingericht en geheel voorzien van de benodigde inventaris. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, private diners, en het geven van feesten, partijen, bruiloften.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : sluitingsuur bepaald op:
• voor de maandag t/m vrijdag tussen 02:00 uur en 07:00 uur
• voor de zaterdag tussen 04:00 en 07:00 uur
• voor de zondag tussen 0400 en 07:00 uur
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : tapinstallatie, koelkasten bar, bruikleen (Heineken)
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende gratis parkeerplaatsen
Vraagprijs : registergoed, aanhorigheden, inventaris, rechten en goodwill:
€ 385.000 k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Noord-Brabant, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.