Registergoed inclusief bedrijfsexploitatie – Dordrecht

€ 289.500 · Registergoed · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Een waardevast object met twee woonlagen en op de begane grond de mogelijkheid om een bedrijf te exploiteren.
 
De Voorstraat in Dordrecht is een begrip door de gezellige winkeltjes en authentieke panden. Op nummer 441 vindt u Grillroom Shoarma Osman, die een goede naamsbekendheid heeft opgebouwd.
 
Uiteraard staat het u vrij om uw eigen concept hier te exploiteren. Na binnenkomst is er een zelfstandige entree naar de 1e en 2e verdieping, die u zelf als woonruimte kunt betrekken of kunt verhuren aan derden. Mogelijkheden te over op deze mooie locatie.
 
De entree van de Grillroom is kleurrijk, goed onderhouden en straalt een gezellige sfeer uit. Er is een zitcapaciteit voor 15 tot 20 personen, aan de counter kan men de gerechten afhalen en er is een kleine open keuken die toereikend is voor het huidige concept (totale oppervlakte ongeveer 36 m²).
 
Aan de voorkant gebruikt met een gevelterras waar maximaal 12 personen kunnen plaats nemen. Aan de achterzijde grenst het pand direct aan het water van de Voorstraathaven.
 
De 1e en 2e verdieping bestaan elk uit een studioruimte van 36 m², onderverdeeld in een woonkamer, slaapruimte, keuken en aparte badkamer met toilet (en aansluiting voor een wasmachine). Het uitzicht op de Grote Kerk en het binnenwater is absoluut nostalgisch. Het pand heeft een plat dak.
 
De eigenaar heeft het pand goed onderhouden en 10 jaar geleden een behoorlijke investering gedaan, waardoor allerlei zaken zijn vernieuwd (houtwerk, leidingen en bedrading). Binnenkort wordt de voorzijde opgeknapt.
 
Een waardevast object met diverse mogelijkheden. Denkt u nu, dit is mijn droomlocatie en wilt u dit prachtige registergoed ter plekke bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouwThérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : geen verplichtingen aanwezig
Vergunningen : voor het huidige concept is een vergunning verstrekt
Omzet informatie : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag verkrijgbaar
Parkeerplaatsen : in de omgeving van het pand (betaald parkeren)
Oppervlakte : kadastraal bekend perceel 301, sectie E
Impressie : Facebook pagina
Vraagprijs registergoed : inclusief bedrijfsexploitatie: € 289.500,00 k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Voorstraat 441, 3311 CT Dordrecht, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.