Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Registergoed inclusief bedrijfsexploitatie – Dordrecht

€ 289.500
Type advertentie: | Status:
Voorstraat 441,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Voeg toe aan favorieten
90

Een waardevast object met twee woonlagen en op de begane grond de mogelijkheid om een bedrijf te exploiteren.

De Voorstraat in Dordrecht is een begrip door de gezellige winkeltjes en authentieke panden. Op nummer 441 vindt u Grillroom Shoarma Osman, die een goede naamsbekendheid heeft opgebouwd.

Uiteraard staat het u vrij om uw eigen concept hier te exploiteren. Na binnenkomst is er een zelfstandige entree naar de 1e en 2e verdieping, die u zelf als woonruimte kunt betrekken of kunt verhuren aan derden. Mogelijkheden te over op deze mooie locatie.

De entree van de Grillroom is kleurrijk, goed onderhouden en straalt een gezellige sfeer uit. Er is een zitcapaciteit voor 15 tot 20 personen, aan de counter kan men de gerechten afhalen en er is een kleine open keuken die toereikend is voor het huidige concept (totale oppervlakte ongeveer 36 m²).

Aan de voorkant gebruikt met een gevelterras waar maximaal 12 personen kunnen plaats nemen. Aan de achterzijde grenst het pand direct aan het water van de Voorstraathaven.

De 1e en 2e verdieping bestaan elk uit een studioruimte van 36 m², onderverdeeld in een woonkamer, slaapruimte, keuken en aparte badkamer met toilet (en aansluiting voor een wasmachine). Het uitzicht op de Grote Kerk en het binnenwater is absoluut nostalgisch. Het pand heeft een plat dak.

De eigenaar heeft het pand goed onderhouden en 10 jaar geleden een behoorlijke investering gedaan, waardoor allerlei zaken zijn vernieuwd (houtwerk, leidingen en bedrading). Binnenkort wordt de voorzijde opgeknapt.

Een waardevast object met diverse mogelijkheden. Denkt u nu, dit is mijn droomlocatie en wilt u dit prachtige registergoed ter plekke bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouwThérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie: Facebook pagina

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Voorstraat 441
Stad:
Postcode: 3311 CT
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21419
Prijs: € 289.500
Object ID: H20180080
Openingstijden: het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: in de omgeving van het pand (betaald parkeren)
Personeel: er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: geen verplichtingen aanwezig
Vergunningen: voor het huidige concept is een vergunning verstrekt
Omzet: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar
Oppervlakte: kadastraal bekend perceel 301, sectie E
Vraagprijs Registergoed: inclusief bedrijfsexploitatie: € 289.500,00 k.k.

Neem contact met mij op  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties