Registergoed “Emmastraat 46-48” Rozenburg

· Eetcafé / Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Deze, in de wijde omgeving befaamde, horecagelegenheid -bekend als ’t Centrum- is te koop.
 
Het geheel omvat; het hotel, café met restaurant bedrijf bestaande uit opstallen met achter gelegen 12 hotelkamers, ondergrond, buitenterrein (parkeerplaatsen) en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Emmastraat nummers 46 en 48 te Rozenburg – gemeente Rotterdam.
 
Kadastraal: gemeente Rozenburg, sectie B, nummer 6005, 5 are en 9 centiare en sectie B nummer 6675, 1 are en 42 centiare.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : de horecavergunning op het pand en de persoon dient opnieuw aangevraagd te worden en is op basis van plaatselijke APV
Parkeermogelijkheden : direct bij het pand zijn 6 eigen parkeerplaatsen aanwezig voor de gasten, daarnaast zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Emmastraat 46-48, Rozenburg, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.