Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Registergoed – Café IJs de Jong – Weteringbrug

€ 49.500
Type advertentie: | Status:
Huigsloterdijk 3,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

592

Een plaatje om te zien dit registergoed, bestaande uit een café met een bovenwoning, een direct naastgelegen parkeerruimte en een steiger aan het water. Schitterend gelegen aan de Ringvaart, in het ‘groene hart’ van de Gemeente Haarlemmermeer, tussen Leiden en Amsterdam (A4 en A44).

Sinds 1960 is dit al een familiebedrijf, waarbij het vroeger een wielrennerspost en weegbrugkantoor was en sinds 1996 een café pur sang. In 2002 is het café verbouwd en in de originele staat terug gebracht met biljarttafels en dartbanen. Uiteraard is er de mogelijkheid om feesten en partijen te geven en voor de optimale muziekbeleving kan men iedere laatste zaterdag in de maand of op een zondagmiddag van livemuziek genieten. De locatie is overigens nog steeds een stempelpost voor wielrenners.

Aan de buitenkant ziet men al hoe goed dit pand onderhouden is maar binnen ziet men pas hoe dit tot in de laatste details terug te vinden is. Links ziet men de grote, gezellige bar en verder is de ruimte gevuld met 11 tafels en bijbehorende stoelen (60 stuks), 2 biljarttafels met elektrische telklokken en 6 dartborden met toebehoren. Worden er feesten en partijen georganiseerd, dan kunnen de biljarttafels met een druk op de knop in de vloer verzonken worden. De rokers kunnen terecht in de glazen serreaanbouw, zodat men nog indirect contact houdt met de niet-rokende medemens. Het gescheiden dames- en herentoilet is bereikbaar vanuit het café, zonder door de rookruimte te lopen. Er is een complete keuken aanwezig, die voorzien is van de benodigde apparatuur. Alles voldoet aan de eisen. Mocht u plannen hebben om er een eetcafé van te maken dan kunt u dit met weinig moeite realiseren. De terrasmogelijkheden zijn legio door de gunstige ligging aan het water en de steiger, die men in eigendom heeft. Parkeren kan men direct naast en tegenover het pand (onbetaald). De doorgaande weg zorgt dat men voldoende aanloop krijgt van dagjesmensen, toeristen, fietsers, wandelaars, etc.

De bovenwoning is ook uitstekend onderhouden. Via het halletje komt men in de woonkamer met open keuken (landelijke uitstraling). De deur leidt naar het groot terrasbalkon waar men een prachtig uitzicht heeft over het water. Via de gang komt men langs 3 slaapkamers en een werkkamer. De achterdeur leidt naar een smal balkon dat langs het dak van het huis loopt. Ook daar heeft men nog de mogelijkheid om uit te breiden naar een tweede terrasbalkon.

Denkt u nu, dit is mijn droomlocatie en wilt u dit prachtige registergoed ter plekke bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouwThérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie: Facebook pagina

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Huigsloterdijk 3
Postcode: 2156 LD
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21408
Prijs: € 49.500
Object ID: H20180065
Openingstijden: het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: direct naast het pand (onbetaald)
Personeel: er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: overname gokautomaten is vrijblijvend
Vergunningen: alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Financiële gegevens: op aanvraag verkrijgbaar
Inventarislijst: op aanvraag verkrijgbaar
Oppervlakte: kadastraal bekend perceel AO594
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 49.500,00
Vraagprijs registergoed: € 795.000,00 k.k.

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties