Petit Restaurant “Hof van Holland” Zevenhuizen

· Eetcafé / Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Oké, als we het hebben over een leuk, gezellig en altijd thuis komen zo voelt het als je binnen stapt bij Eetcafé Hof van Holland het is een echt PAPA en MAMA bedrijf!!
 
De eigenaresse heeft een grote vaste klantenkring die hier hun “thuis” hebben. Het geheel is sfeervol ingericht, een grote ruime bar met daarnaast ruimte voor ca. 50 zitplaatsen.
 
In de doorloop naar achteren is een compleet ingerichte keuken en een grote opslagruimte. Aan de voorzijde is een gevelterras en aan de achterzijde bevind zich een groot terras, waar het met lekker weer goed toeven is. Daarnaast bevind zich ook aan de achterzijde een publieke parkeerplaats voor ca. 8 auto’s.
 
Op de eerste en tweede verdieping zijn 2 woningen deze zijn onlosmakelijk met het geheel verbonden en worden aan derden verhuurd middels een huurcontract opgemaakt door de huidige exploitant van Hof van Holland.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open volgens de plaatselijke A.P.V.
Personeel : er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Verplichtingen : bij speelautomatenexploitant Rinus van Dessel heerst een verplichting t/m 2019. Er is geen brouwerij verplichting aanwezig
Vergunningen : alle vergunningen, zijn volgens de huidige eigenaresse, volledig aanwezig
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving
Omzetpotentie : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.hofvanhollandzevenhuizen.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Dorpsstraat 105, 2761 AN Zevenhuizen

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.