Partycentrum
onder de rook van Rotterdam – VERKOCHT

· Eetcafé / Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Onder de rook van Rotterdam bieden wij u zeer discreet dit partycentrum aan.
 
Het betreft hier een goed lopend partycentrum wat plaats biedt aan ca. 350 personen. Daarnaast maken diverse verenigingen gebruik van het partycentrum en alleen al daarmee wordt er al een nette omzet gegenereerd.
 
De huidige ondernemers slepen er niet alles uit en doen dit nu op hun eigen manier zodat ze genoeg vrije tijd voor zichzelf overhouden. Dit bedrijf zou dus ook geschikt zijn voor uitbaters die naast het uitbaten van een partycentrum genoeg vrije tijd willen overhouden en toch een goede omzet willen draaien.
 
Bent u een actieve horeca-ondernemer die dit bedrijf ziet als een uitdaging om het geheel naar 2.0 te liften, met daarnaast de mogelijkheid om naast de activiteiten van het partycentrum ook een restaurant te starten, dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden daarin te bespreken.
 
Is uw interesse gewekt en bent u op zoek naar een goedlopend partycentrum, neem contact op met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open van 07.00 uur t/m door de week 01.00 uur en vrijdag en zaterdag t/m 01.30 uur.
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen
Verplichtingen : er zijn verder geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : alle vergunningen voor de huidige exploitatie zijn aanwezig
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Zuid-Holland, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.