Pand inclusief Exploitatie “Nieuw Interieur”
Restaurant Party-Service
“De Drempel” Halsteren

€ 75.000 · Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Uitermate goed onderhouden multifunctioneel restaurant, gelegen naast een doorgaande weg in Halsteren. In één oogopslag is het duidelijk, dat dit bedrijf met veel toewijding en inzet wordt geëxploiteerd.
 
De openslaande deuren aan de voorkant geven een gastvrije aanblik en bij binnenkomst wordt dit versterkt door de ontvangstbalie en de gezellige bar. Alles is tot in de puntjes gedecoreerd waardoor het geheel er zeer verzorgd uitziet. Van het knusse aantal couverts aan de voorzijde tot de zeer ruim opgezette restaurantzaal achter de bar is er veel aandacht besteed aan de verlichting, schikking en detailafwerking. Op de overgang van het lager naar het hoger gelegen gedeelte in de restaurantzaal staat een sfeervolle open haard (gas) waardoor het huiselijke karakter extra benadrukt wordt. Binnen is er ruimte voor zo’n 75 couverts.
 
Grote trots is de aangrenzende en zeer goed onderhouden tuin met terras. Hier waant men zich even in een andere wereld, waar het woord ‘relaxed’ een nieuwe betekenis krijgt. In de avond is het werkelijk sprookjesachtig mooi als de verlichting en de tafel open haard (gas) zijn aangestoken. Buiten is er ruimte voor zo’n 40 couverts.
 
De ruime keuken is van alle gemakken en apparatuur voorzien, heeft o.a. twee koelcellen en een vriescel, spoelkeuken, kantoorruimte en een berging voor de voorraad. Alle aanwezige serviesgoed, pannen, glaswerk en (keuken)apparatuur gaat mee in de overname.
In het halletje tussen de bar en de keuken bevinden zich het dames- en herentoilet.
 
Naar het woongedeelte gaat men via de deur in het halletje met de trap naar boven. Daar bevindt zich aan de linkerzijde een ruim opgezette (woon)kamer (26 m²) met daarachter twee kamertjes, één met zonnehemel (12 m²) en één met kastruimte langs de gehele wand (9 m²). Ook is er een badkamer aanwezig met douche, toilet en een dubbele wastafel. Aan de rechterzijde van de trap bevindt zich nog een ruime (slaap)kamer met kastruimte en spiegeldeuren (22 m²) en een deur met toegang tot het dak(terras). Alles wordt grotendeels gemeubileerd opgeleverd.
 
Een fantastisch object waar een (jong) echtpaar direct aan de slag kan. Alles voldoet aan de eisen waardoor de investering minimaal zal zijn. Wonen en werken onder één dak met een trendy concept op een prachtige locatie behoort hier zeker tot de mogelijkheden.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : geen verplichtingen
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Oppervlakte : kadastraal bekend 410 m²
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.restdrempel.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 75.000,00
Vraagprijs : registergoed: € 395.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois 06 – 235 718 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Oudeweg 3, 4661 HK Halsteren, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.