Pand inclusief Exploitatie
“De Pitbox”
Piershil

€ 249.500 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit samengestelde bedrijf bevindt zich in het centrum van Piershil in de gemeente Korendijk, de gemeente heeft ca. 1700 inwoners. Het is een gezellig dorp waar regelmatig diverse dorpsactiviteiten georganiseerd worden.
 
Het bedrijf is een echt dorpsbedrijf en heeft veel vaste klanten. Het geheel heeft aan de voorzijde een cafetaria met ca. 16 zitplaatsen, het geheel voldoet volledig aan de gestelde eisen en is compleet ingericht met een net inventaris. In het midden is een keukenruimte welke van binnenuit direct toegang geeft naar het café.
 
Vanuit het cafetaria kun je ook rechtstreeks doorlopen naar het café. Het café is gezellig ingericht met ca. 50 plaatsen totaal, een ruime bar en enkele statafels. Verder bevinden zich op het entresolgedeelte de toiletten, dan aan de voorzijde op de 1ste verdieping is na een grondige verbouwing een kleine bewoning mogelijk.
 
Aan de achterzijde is een ruime tuin waarin de huidige exploitanten een terras hebben opgesteld (deze wordt op dit moment zonder vergunning geëxploiteerd en zal door de volgende exploitant aangevraagd kunnen worden, verkrijgen onder voorbehoud van eisen gemeente).
 
In het bedrijf worden nu regelmatig kleine themafeestjes gehouden die een groot succes zijn! Wat een grote toegevoegde waarde van het bedrijf zou zijn als de volgende exploitant ook het café op zondag open zou houden, dit zal de omzet zeker kunnen gaan verhogen.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : cafetaria, ma & di gesloten, woensdag en donderdag van 17:00-21:00, vrijdag van 11:00-21:00, zaterdag van 16:00-21:00 en zondag van 17:00-20:00.
café, zo, ma, di & wo gesloten. Vrijdag van 19:00-01.00, zaterdag van 16:00-01:00.
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle vergunningen zijn voor de huidige exploitaties volgens de huidige eigenaar volledig aanwezig
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende gratis parkeerplaatsen
Kadastrale gegevens : Gemeente Piershil, sectie C, nummers 214 en 215, tezamen groot 445 centiaren; het geheel is volle eigendom
Globale maatvoering : Het pand heeft aan de straatzijde een puibreedte van circa 7.50 meter. De vloeroppervlakte van de gehele begane grond is circa 91m². De netto vloeroppervlakte van het cafetariagedeelte met keuken is circa 59m². De netto vloeroppervlakte van het cafégedeelte is circa 34m². De inhoud van de hoofdbouw bedraagt circa 550m³
Collegiale verkoop : Deze horecagelegenheid met exploitatie wordt collegiaal aangeboden met De heer Barend van Marwijk Kooij van Makelaars- & Taxatiekantoor VMK bereikbaar via Tel.: 0186 – 655 500 en www.ikganaarvmk.nl
Vraagprijs : Het object wordt inclusief de horeca-exploitatie te koop aangeboden. De vraagprijs bedraagt € 249.500,00 kosten koper. De levering zal in overleg plaatsvinden.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Voorstraat 18, Piershil, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.