Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pand inclusief Exploitatie “Café De Beek” – Halsteren

€ 349.000
Type advertentie: | Status:
Fabrieksstraat 14,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

813

Karakteristiek tot de laatste barkruk! Dit sfeervolle en supergezellige bruine dorpscafé vindt u in Halsteren, waar veel vaste klanten en verenigingen hun avondje doorbrengen aan het biljart of bij de bingo.

We spreken hier over een gezonde exploitatie waarvan de eigenaresse graag het stokje doorgeeft aan iemand die deze uitdaging wil overnemen.

Het café voldoet aan alle eisen, die gesteld zijn door de gemeente om de exploitatie uit te voeren. Gezellig ingericht met een ruime baropstelling, een groot aantal tafels met stoelen en een aparte rookruimte met afzuigsysteem. De eigen geluidsinstallatie zorgt voor de vrolijke noot. Midden in de zaak staat een biljarttafel voor wedstrijden.

De ruimte is in een handomdraai te verdelen in twee aparte ruimtes door het neerlaten van een (tweedelig) rolluik.

Aan de achterkant is er een gezellig buitenterras ingericht waar men onder één van de parasols of in de zon prima van een drankje kan genieten. De schuur en de garagebox garanderen een behoorlijke bergruimte.

Het pand en bedrijf wordt in zijn geheel met de privéwoning aangeboden waardoor dit ideaal is voor bijvoorbeeld een ondernemerspaar, dat hier in een complete formule een uitstekende boterham zou kunnen verdienen. Met een kleine aanpassing is hier iedere horeca-exploitatie mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pannenkoekhuis met een mini speeltuin of een biologisch verantwoorde kaart met producten uit eigen tuin? Mogelijkheden te over in deze combinatie van bedrijf en privé.

Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie: Facebookpagina

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Fabrieksstraat 14
Stad:
Postcode: Halsteren
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22676
Prijs: € 349.000
Object ID: H20170053
Openingstijden: het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel: er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen: het bedrijf is brouwerij en speelautomatenvrij
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar
Oppervlakte: kadastraal bekend 813 m²
Vraagprijs registergoed: inclusief horecaexploitatie (inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang): € 349.000,00 k.k.

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties