Pand inclusief Exploitatie “Café De Beek” – Halsteren

€ 49.500 · Café / Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Karakteristiek tot de laatste barkruk! Dit sfeervolle en supergezellige bruine dorpscafé vindt u in Halsteren, waar veel vaste klanten en verenigingen hun avondje doorbrengen aan het biljart of bij de bingo.
 
We spreken hier over een gezonde exploitatie waarvan de eigenaresse graag het stokje doorgeeft aan iemand die deze uitdaging wil overnemen.
 
Het café voldoet aan alle eisen, die gesteld zijn door de gemeente om de exploitatie uit te voeren. Gezellig ingericht met een ruime baropstelling, een groot aantal tafels met stoelen en een aparte rookruimte met afzuigsysteem. De eigen geluidsinstallatie zorgt voor de vrolijke noot. Midden in de zaak staat een biljarttafel voor wedstrijden.
 
De ruimte is in een handomdraai te verdelen in twee aparte ruimtes door het neerlaten van een (tweedelig) rolluik.
 
Aan de achterkant is er een gezellig buitenterras ingericht waar men onder één van de parasols of in de zon prima van een drankje kan genieten. De schuur en de garagebox garanderen een behoorlijke bergruimte.
 
Het pand en bedrijf wordt in zijn geheel met de privéwoning aangeboden waardoor dit ideaal is voor bijvoorbeeld een ondernemerspaar, dat hier in een complete formule een uitstekende boterham zou kunnen verdienen. Met een kleine aanpassing is hier iedere horeca-exploitatie mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pannenkoekhuis met een mini speeltuin of een biologisch verantwoorde kaart met producten uit eigen tuin? Mogelijkheden te over in deze combinatie van bedrijf en privé.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : het bedrijf is brouwerij en speelautomatenvrij
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Oppervlakte : kadastraal bekend 813 m²
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : Facebookpagina voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 49.500,00
Vraagprijs : registergoed: € 299.500,00 k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois 06 – 235 718 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Fabrieksstraat 14, Halsteren, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.