Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Opvolger gezocht voor Enjoy-Halal in Den Haag

€ 110.000,00
Type advertentie: | Status:

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

464

Hierbij mogen wij u aanbieden, een familierestaurant in een volkse wijk in Den Haag. Wij zijn op zoek naar een juiste opvolger.

Het horecabedrijf is een familierestaurant welke uitsluitend werkt met producten die volgens de islamitische voorschriften bewerkt zijn. Ben jij die ondernemer die dit prachtige (bewezen) concept wil voorzetten/uitbouwen, dan zijn we naar jou op zoek.

Het restaurant heeft een oppervlakte van ca. 288 m² en kan rond de 80 personen ontvangen. Ook is er een zonnig terras direct voor de deur met een capaciteit van zo’n 50 zitplaatsen en een speelplek voor kinderen.

De keuken is zeer volledig ingericht met volledige nieuwe apparaten dat voldoet aan de strengste eisen. De meeste apparaten zitten nog in de garantietijd. Het restaurant heeft binnen zijn huidig openingstijden een zeer goede omzet, maar kan zeker nog verder groeien.

Denk je ja, ik ben die ondernemer ik wil dit concept voorzetten en verder uitbouwen, neem dan contact op met onze horecamakelaar Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Voor de juiste ondernemer is er ruimte om te helpen met eventuele financieringen.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Stad:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 23454
Prijs: € 110.000,00
Object ID: H20190059
Openingstijden: nu 7 dagen per week van 14:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tot 02:00 uur
Parkeermogelijkheden: voldoende in de omgeving (betaald)
Personeel: er zijn geen personeel verplichtingen aanwezig
Verplichtingen: er rusten geen verplichting op het bedrijf aan derden, wel zijn er een aantal onderhoudscontracten voor kassa, pin, alarm en display schermen
Vergunningen: volledige vergunning aanwezig, volgens APV gemeente Den Haag, bij een wijziging van de exploitant dient een nieuw vergunning op de persoon aangevraagd te worden
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: goede en volledige inventarislijst op aanvraag aanwezig
Huurprijs: € 7.000,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 110.000,00

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties