Op één van de beste locaties van Scheveningen bieden wij u deze Beachclub aan

€ 1.100.000 · Café / Club · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Op de boulevard van Scheveningen wordt op dit moment flink gewerkt. Aan de boulevard komt een parkeergarage voor ca. 750 auto’s en een super de luxe nieuwe Boulevard.
 
Deze complete verbouwing zal medio 2019/2020 gereed zijn en wij kunnen u op deze nieuwe locatie een bijzondere grote Beachclub aanbieden.
 
Het betreft hier Beachclub Peanuts welke hier jaren reeds zijn sporen heeft verdiend en medio 2019/2020 weer op de nieuwe Boulevard terug mag komen.
 
Het geheel ligt opgeslagen en bij het opnieuw opbouwen krijgt de locatie meer grond dan ooit en daar kunt u mooi de nieuwe eigenaar van worden!
 


 
Bent u op zoek naar een super locatie aan het strand van Scheveningen, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Vergunningen : alle vergunningen voor de huidige exploitatie zijn aanwezig en dienen op naam door de nieuwe exploitant opnieuw aangevraagd te worden
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Personeel : er zijn geen personele verplichtingen aanwezig
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs van het grond : € 30.000,00 per jaar, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 1.100.000,00

MEER INFORMATIE

Presentatie 14 februari 2018 informatie avond ongelijkvloerse kruising
 
Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Scheveningen, Den Haag, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.