Nieuwe multifunctionele Horecaexploitatie – Harbour Village Het Zilveren Schor – Arnemuiden

· Restaurant / Recreatie · Huur
Te Huur: Prijs in overleg bespreekbaar

OMSCHRIJVING

Deze multifunctionele horeca locatie is nu in aanbouw en zal medio eind 2018 opgeleverd gaan worden. Het geheel omvat zo`n 600 m² horecaruimte.
 
De horecaexploitatie zal een hoog segment gaan dienen en het zal een centrale functie gaan krijgen in het ambitieuze plan van Harbour Village welke rondom de horeca in aanbouw is met ca. 80 zeer luxe prestigieuze watervilla`s met boothuis.
 
De woningen worden gebouwd direct rondom het Veerse Meer. Zie www.harbourvillage.nl voor een video en foto impressie.
 
De horeca zal daarom een waar onderdeel vormen van het geheel maar natuurlijk ook voor de vele zakelijke gasten, toeristen en dagjes mensen.
 
De verhuurder heeft de wens dat zich hier een horecaondernemer pur sang gaat vestigen die alle fijne kneepjes van het vak reeds kent en “in dienst” zal staan van zijn of haar gasten!
 
Het geheel kan in overleg met de verhuurder met een zeer hoogwaardige inventaris ingericht en zal onder leiding van de verhuurder samen met de exploitant compleet worden uitgewerkt tot aan de laatste details.
 
Deze locatie wordt gegarandeerd een groot succes en daarom zijn wij op zoek naar die unieke horecaondernemer die van deze locatie een top horecalocatie gaat maken!
 
Voor een geheel vrijblijvend gesprek en rondleiding kunt u contact opnemen met de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag en kan 7 dagen per week open, dit volgens APV gemeente Middelburg
Vergunningen : exploitatie vergunning dient door de exploitant aangevraagd te worden
Impressie : www.harbourvillage.nl
Huurprijs pand : € 8.333,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en inrichting gaat in overleg.
Daarnaast is inzake de investering een financiële constructie met verhuurder bespreekbaar, dit alleen in een persoonlijk gesprek

MEER INFORMATIE

Magazine Harbourvillage
Plattegrond Beachclub
Plattegrond A3 1 op 100
Prijzen Villa’s het zilveren Schor – Arnemuiden
 
Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Harbour Village Het Zilveren Schor, Zilverenschorweg, Arnemuiden, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.