Net nieuw ingericht en met lage huur
Talas bakkerij – Spijkenisse

· Bakkerij · Koop
Te Koop: T.E.A.B.!

OMSCHRIJVING

Op een mooie, representatieve A1 locatie is deze bakkerij gevestigd. De winkelunit ligt in het autovrije winkelcentrum van Spijkenisse, omringd door bekende winkelketens zoals H&M, SubWay, Bram Ladage, Kruidvat, etc. Om het ondernemerschap op deze locatie te stimuleren, zijn de huurprijzen zeer aantrekkelijk gemaakt.
 
De bakkerij heeft aan de brede voorzijde een front van aluminium kozijnen met een isolerende beglazing. Het aanwezige glas laat veel daglicht toe en dat geeft binnen een lichte en frisse indruk. Dit alles wordt versterkt door de inrichting, waarbij duidelijk zichtbaar is dat de apparatuur recent is aangeschaft (nog maar een paar maanden in gebruik). Er is flink geïnvesteerd in kwaliteit en alles voldoet aan de gestelde eisen. Het bestaande concept kan turn-key worden overgenomen.
 
De totale oppervlakte is ongeveer 100 m² en bestaat uit een verkoopruimte, een voorbereidingsruimte, een kleine keuken en een toilet.
 
Uitbreiding van de exploitatie naar horeca is mogelijk onder voorbehoud van goedkeuring Gemeente. In het bestemmingsplan (centrumdoeleinden) is daar nog ruimte voor. De nieuwe exploitant zal de vergunningen op eigen naam moeten aanvragen.
 
Een lunchroom of een bakkerij met koffiecorner past hier prima tussen de aanwezige retail.
Mogelijkheden te over op deze zeer aantrekkelijke locatie, die in een Gemeente ligt met zo’n 80.000 inwoners.
 
Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt (betaald) zodat de locatie prima te bereiken is
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Parkeerplaatsen : er bevinden zich ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de directe omgeving
Verplichtingen : er zijn geen contractuele of personele verplichtingen
Vergunningen : detailhandel, uitbreiding naar horeca mogelijk
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : Facebook pagina voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Huurprijs : € 1.700,00 per maand, exclusief BTW
(eerste 2 jaar lagere huur mogelijk)
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten en huurdersbelang: t.e.a.b.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois 06 – 235 718 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Spijkenisse, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam in de horeca en nu ben ik klaar om u in het aan- en verkooptraject, onder bezielende..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.