Mooie gerenoveerde bedrijfsruimte – Rotterdam

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERHUURD

OMSCHRIJVING

De bedrijfsruimte bevindt zich in een authentieke en levendige wijk van Rotterdam waar men zich door de jaren heen heeft aangepast en vernieuwd naar de huidige maatstaven, met behoud van eigen karakter.
 
Gelegen aan een doorgaande weg waar ook de tram rijdt, maakt dat de locatie goed bereikbaar is en voldoende traffic voor de deur heeft. De omgeving kenmerkt zich door een verscheidenheid aan detailhandel en andere bedrijvigheid.
 
De ruimte is volledig gerenoveerd en wordt casco opgeleverd. Er is een mooi systeemplafond aangelegd met ingebouwde verlichting. Ook is er een gasaansluiting aanwezig (geen CV). Men kan de ruimte verder naar eigen wens inrichten, waarbij gedacht moet worden aan detailhandel, dienstverlening of kantoor.
 
De totale oppervlakte bedraagt 135 m² en is verdeeld in een voorste gedeelte (52 m²) en een achterste gedeelte (83 m²). Er is een vaste opbergruimte, een toilet en een kleine pantry. In het achterste gedeelte loopt het plafond af van 2,79 meter naar 1,99 meter. Via de achteruitgang komt men uit op een pad dat achter het gehele (woon)blok doorloopt.
 
Heeft u interesse om deze locatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : volgens de plaatselijke APV
Personeel : nvt.
Verplichtingen : geen
Vergunningen : de locatie valt onder het bestemmingsplan ‘Oude Noorden’, categorie ‘Gemengd I’
Parkeermogelijkheden : er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de buurt
Financiële informatie : nvt.
Inventarislijst : wordt casco opgeleverd

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Zaagmolenstraat 48B, 3035 HC Rotterdam, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (6)