Mooie en grote productiekeuken in Rotterdam

· Overige · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

De productiekeuken zorgt ervoor dat uw vers aangevoerde en verder voorbereide gerechten dezelfde dag in uw restaurant op het menu kunnen staan.
 
De totale oppervlakte is 350 m² en is onderverdeeld in een hal, diverse kantoorruimtes, een opslagruimte (beneden en boven/vide) en de productiekeuken. Bij verkoop zullen de zo goed als nieuwe meubels en apparatuur blijven staan. Hieronder vallen o.a. een grote koel- en vriescombinatie, een gehaktmolen (dubbele maler), gasfornuis met oven, spoelkeuken, koffiemachine, tafels, stoelen, etc. De inrichting voldoet verder aan alle eisen.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : van 07:30 tot 22:00 uur, de hele week
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : Vergunningsvrij
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rotterdam, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam in de horeca en nu ben ik klaar om u in het aan- en verkooptraject, onder bezielende..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (12)