Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Markant en beeldbepalend registergoed – Dubbelstraat 2 – Bergen op Zoom

€ 427.500,00 k.k.
Type advertentie: | Status:
Dubbelstraat 2,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1182

In het historisch stadcentrum van Bergen op Zoom waar talloze karakteristieke panden bij elkaar staan, vindt u het markante en beeldbepalende registergoed aan de Dubbelstraat 2 in Bergen op Zoom. Samengevoegd uit twee panden, waarvan het linkse pand ongeveer uit 1500 dateert. Het rechtse pand was oorspronkelijk een afhang, dat in 1879 tot pakhuis is verbouwd. Sinds 1965 is het pand een horecabedrijfsruimte met onzelfstandige woning.

De verschillende kappen van beide panden zijn met schilddaken bedekt. Inwendig zijn er nog originele moerbalk- en kinderbintenzolderingen aanwezig evenals een eiken kap. De zijgevel van pand is ook nog grotendeels origineel.

Het is een zeer bezienswaardige en populaire locatie, waar het gedurende het hele jaar goed vertoeven is, met als uitschieter de carnavalsperiode. Dan is dit zeker ‘the place to be’.

Op de begane grond komt u binnen in het café en loopt u langs de gezellige bar naar achteren waar de ruime opzet voldoende gelegenheid biedt voor verenigingen of gezelschappen om hun feesten en partijen te houden. Een gescheiden heren- en damestoilet, een apart toilet voor invaliden en een keuken completeren het geheel.

Via een trap gaat men naar de 1e etage waar aan de ene kant diverse ruimtes voor opslag te vinden zijn en een trap naar een royale zolderruimte leidt op de 2e etage, die gedeeltelijk netjes afgetimmerd is. Aan de andere kant vindt men het woongedeelte, dat bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Voor het pand is het mogelijk om een terras te plaatsen. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de buurt.

U kunt hier met een paar kleine aanpassingen direct aan de slag op deze locatie.

Wenst u dit markante registergoed te bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Dubbelstraat 2
Postcode: 4611 GK
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22741
Prijs: € 427.500,00 k.k.
Object ID: H20190055
Openingstijden: het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: direct voor en in de buurt van het pand (betaald)
Personeel: n.v.t.
Verplichtingen: geen verplichtingen aanwezig per 1 juli 2019
Vergunningen: moet op eigen naam worden aangevraagd
Financiële gegevens: n.v.t.
Inventarislijst: n.v.t.
Kadastraal gegevens: grootte 230 m². Sectie G 7249
Vraagprijs registergoed: € 427.500,00 k.k.

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties