Lunchroom – Petit Restaurant
“Tasty”
Spijkenisse

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de rand van het winkelcentrum direct tegenover theater De Stoep in Spijkenisse bieden wij u deze super mooie lunchroom – petit restaurant aan.
 
De oppervlakte is ca. 170m² met mogelijkheid tot ca. 85 zitplaatsen. De aanwezige inventaris is professioneel ingericht met duurzame materialen en het bedrijf heeft een mooie frisse uitstraling, zowel binnen als buiten.
 
Men voert een uitgebreide lunchkaart en tijdens de theaterdagen een dagschotel. Kortom een mooi bedrijf met super groeimogelijkheden.
 
Aan de voorzijde van het bedrijf bevindt zich een terras met ca. 40 zitplaatsen, de huidige exploitant heeft ook nog een terrasvergunning op het plein voor het theater van 100m² (op dit moment maakt hij daar geen gebruik van).
 
De ingang van het theater ligt binnen 45 meter van het bedrijf en aldaar zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen.
 
Het winkelcentrum heeft een regionale functie, ook komen er mogelijk grote publiekstrekkers zoals Action, daarnaast bestaan er plannen om in de nabije omgeving van de lunchroom een Oosterse bazaar te vestigen met allerlei exotische winkeltjes, waarvan 125 of meer met kleding/toko’s, eetkraampjes, muziek enz., dit wel onder voorbehoud.
 
Dan heeft de gemeente gemeld dat er eventueel een jachthaven in de nabije omgeving gerealiseerd gaat worden waardoor er weer meer dagjes mensen naar Spijkenisse zullen komen.
nbsp;
Men organiseert veel activiteiten op het grote theaterplein, waaronder braderieën, Koningsdag en diverse thematheaters, het bedrijf werkt samen met het theater en wordt ook vermeld in het programmaboekje voor het seizoen 2017/ 2018.
 
Het bedrijf is ook op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden geopend als er theateravonden zijn. De lunchroom veranderd dan ook meer naar een restaurant.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : maandag van 12:00 uur t/m 17:00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 11:00 uur t/m 17:00 uur en iedere 1e zondag v/d van maand van 12:00 uur t/m 17:00 uur
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er zijn verder geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : het bedrijf heeft een horecavergunning en voldoet aan de gestelde eisen
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruime betaalde parkeermogelijkheden

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Noordpassage 22, Spijkenisse, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.