Pand inclusief Exploitatie
Lunchroom
“De Huyskamer”
Steenbergen – VERKOCHT/VERHUURD o.v.v.

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT/VERHUURD

OMSCHRIJVING

Het beste plekje van Steenbergen!
 
Lunchroom De Huyskamer ligt aan een gezellig horecaplein dat grenst aan een drukke winkelstraat. Regelmatig worden er evenementen op het plein georganiseerd (muziekfestivals, concerten, braderieën, etc) waardoor de aanloop groot is. Ook staan de kraampjes van de weekmarkt nagenoeg voor de deur. Genoeg traffic op deze locatie dus.
 
Daarnaast zal de recent heropende en verbouwde jachthaven van Steenbergen meer toeristen aantrekken dan voorheen en zal dit de aanwezige horeca zeker ten goede komen.
 
Door de sfeervolle inrichting met authentieke details en moderne elementen kan men op deze locatie alle kanten op, van trendy tot rustiek. Er zijn binnen 30 zitplaatsen met twee kleine balies en achterin een nette keuken met zeer compleet en goed onderhouden inventaris. Totale oppervlakte ca. 70m². Voor het pand is een terras aanwezig, dat de hele dag in de zon ligt en ruimte biedt aan ca. 40 zitplaatsen. De lunchroom beschikt over een drank- en horecavergunning, is compleet en voldoet aan alle eisen.
 
In een persoonlijk overleg met de eigenaresse van het pand zijn er nog een aantal aanvullende mogelijkheden bespreekbaar met betrekking tot deze exploitatie.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : van 11:00 tot 20:00 uur, op dinsdag t/m zondag
Personeel : er rusten geen personele verplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle vergunningen voor de huidige exploitatie zijn aanwezig
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende parkeerplaatsen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Facebook : www.facebook.com/dehuyskamersteenbergen/
Huurprijs : € 1.000,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : pand:
€ 295.000,00 k.k.
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 15.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Markt 8, Steenbergen, Nederland

Makelaar

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.