Kwalitaria
“Teldersrode 2 – 8”
Zoetermeer

€ 175.000 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Deze supermooie en van zeer hoge kwaliteit ingerichte winkel bieden wij u aan. Wij zijn op zoek naar een enthousiast stel of persoon die deze leuke, maar zeker ook een topformule wil gaan draaien.
 
Bij Kwalitaria ligt de lat hoog als het om kwaliteit en uitstraling gaat en daar is deze locatie zeker een voorbeeld voor. Huidige ondernemer wil deze locatie verkopen omdat twee locaties toch te zwaar zijn.
 
Het betreft hier een winkel met een oppervlakte van 180 m², een lange presentatiecounter en ook een paar meter Delifrance. Het bedrijf is zeer efficiënt ingericht met diverse zitplaatsen, verkoopruimte en opslag. Aan de achterzijde bevindt zich nog een privé keuken en een grote koel- en vriescel.
 
Bent u op zoek naar een zeer mooi en goedlopend bedrijf dan is dit zeker uw kans. Wilt u een afspraak maken, neem dan snel contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : in overleg
Verplichtingen : er rust een franchise verplichting op het pand van Kwalitaria
Vergunningen : alle vergunningen zijn bij de eigenaar aanwezig
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Huurprijs : € 3211,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en huurdersbelang :
€ 175.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Teldersrode 2-8, Zoetermeer, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.