Kwalitaria
“Teldersrode 2 – 8”
Zoetermeer

Prijs op aanvraag · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop : Prijs Op Aanvraag

OMSCHRIJVING

Deze supermooie en van zeer hoge kwaliteit ingerichte winkel bieden wij u aan. Wij zijn op zoek naar een enthousiast stel of persoon die deze leuke, maar zeker ook een topformule wil gaan draaien.
 
Bij Kwalitaria ligt de lat hoog als het om kwaliteit en uitstraling gaat en daar is deze locatie zeker een voorbeeld voor. Huidige ondernemer wil deze locatie verkopen omdat twee locaties toch te zwaar zijn.
 
Het betreft hier een winkel met een oppervlakte van 180 m², een lange presentatiecounter en ook een paar meter Delifrance. Het bedrijf is zeer efficiënt ingericht met diverse zitplaatsen, verkoopruimte en opslag. Aan de achterzijde bevindt zich nog een privé keuken en een grote koel- en vriescel.
 
Bent u op zoek naar een zeer mooi en goedlopend bedrijf dan is dit zeker uw kans. Wilt u een afspraak maken, neem dan snel contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : in overleg
Verplichtingen : er rust een franchise verplichting op het pand van Kwalitaria
Vergunningen : alle vergunningen zijn bij de eigenaar aanwezig
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Huurprijs : € 3211,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en huurdersbelang :
op aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Teldersrode 2-8, Zoetermeer, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.