Kwalitaria “Délifrance” in Delft

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Volgens kenners de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. De huidige eigenaren van Kwalitaria-Délifrance dragen graag het stokje over aan een nieuwe, enthousiaste ondernemer, die deze zeer goed lopende zaak (turn-key) kan overnemen.
 
Gelegen aan het Vesteplein waar de aanloop enorm is. De bibliotheek en de Pathé bioscoop liggen aangrenzend en diverse winkels bevinden zich om de hoek. Een grote parkeergarage onder het plein zorgt voor ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen binnen handbereik. Niet onvermeld mag blijven dat de bibliotheek een verbouwing ondergaat en vanaf voorjaar 2018 het nieuwe Delftse centrum voor taal- en cultuureducatie zal worden. Met de ingang aan de kant van het terras zal de aanloop zeker nog meer toenemen.
 
Een fantastische locatie waar een hele goede omzet gedraaid wordt maar waar zeker nog kansen liggen, om dit verder uit te breiden. De inrichting is fris, modern en biedt plaats aan zo’n 62 personen. De halfopen keuken zorgt ervoor dat de bezoekers snel en klantvriendelijk geholpen kunnen worden. Men beschikt over de benodigde vergunningen en alle apparatuur voldoet aan de gestelde eisen. Als het mooi weer is, maakt men gebruik van het (half beschutte) terras aan de voorkant, dat plaats biedt aan zo’n 50 personen.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf is 7 dagen per week open
Personeel : er dient personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : overname van de franchiseformule
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Vesteplein 136, 2611 WG Delft, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.