Snackbar / IJssalon “Bora Bora” en “Jimmy`s Eterij en Tapperij” Willemstad

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop: Prijs op aanvraag

OMSCHRIJVING

Willemstad, toeristische gezellige vestingstad aan het Haringvliet. Snackbar/ ijssalon Bora Bora en Eeterij en Tapperij Jimmy`s bevinden zich op een geliefde plek direct aan het begin van de populaire Voorstraat op korte afstand van de jachthavens.
 
Mede door haar ligging, de 3 jachthavens, veel georganiseerde evenementen en zeer levendige horeca is Willemstad een uitgelezen plek om als horecaondernemer aan de slag te gaan.

 
Het horecabedrijf bestaat uit twee samengevoegde multifunctionele formules welke, op dit moment, onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het geheel omvat twee goed onderhouden statige panden die onderling met elkaar zijn verbonden met een capaciteit van 185 gasten inclusief buitenterrassen inclusief het terras op het middenpad aan de Voorstraat.
 
Eeterij en Tapperij Jimmy`s is gevestigd aan de Voorstraat 2 en is compleet ingericht met een sfeervolle en volledige inventaris, een grote bar en biedt Jimmy’s plaats voor ca. 50 gasten exclusief terrassen.
 
Snackbar Bora Bora is gevestigd aan de Voorstraat 2a en is uitgevoerd met een ultramoderne bak-wand om tijdens piekuren de wachttijden kort te houden. Bora Bora biedt naast de afhaalservice plaats voor ca.16 gasten exclusief terrassen.
 
Voor beide bedrijven bevindt zich aan de achterzijde van het pand aan de Voorstraat 2 de keuken, de spoelkeuken en opslagruimte.
 
Op de 1ste en 2de verdieping van Voorstraat 2, boven Eeterij en Tapperij Jimmy`s, bevindt zich een ruime, goed onderhouden, gemeubileerde en gestoffeerde bovenwoning. Deze omvat o.a. een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, 2 badkamers, dubbele toiletten, 2 slaapkamers, een berging en een ruim dakterras. De bovenwoning heeft een eigen opgang en wordt separaat verhuurd. Indien gewenst kan deze aan de toekomstige exploitant worden mee gehuurd.
 
Op de 1ste verdieping van Voorstraat 2a, boven Snackbar Bora Bora, bevindt zich nog een extra opslagruimte en een kantoorruimte. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een ruime bergzolder.
 
Kortom; Snackbar Bora Bora en Eeterij en Tapperij Jimmy`s biedt als geheel vele kansen als ondernemer om een gevarieerd concept voor een hele brede doelgroep neer te zetten.
 

KENMERKEN

Parkeren : voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving aanwezig
Openingstijden : de horecabedrijven kunnen en mogen 7 dagen per week open
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige exploitaties zijn volledig aanwezig, de nieuwe exploitant dient alleen een nieuwe vergunning op naam aan te vragen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf, ook niet met een brouwerij
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Voorkeur van opdrachtgever is verkoop van beide panden in één hand. Onder voorwaarden is verhuur van beide panden bespreekbaar voor termijn 5 jaar plus 5 opvolgende jaren.

Indicatie huurprijs per maand; Voorstraat 2 en 2a, Eeterij en Tapperij Jimmy`s snackbar / Bora Bora: € 4.750,00.

Indicatie huurprijs per maand: gemeubileerde woning 1ste en 2de verdieping Voorstraat 2: € 850,00

Vraagprijs voor de aanwezige inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang van: Eeterij Tapperij Jimmy`s en Snackbar Bora Bora bedraagt: op aanvraag

Voor het opvragen van nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met horecamakelaar Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Voorstraat 2, 4797 BG Willemstad, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.