Snackbar / IJssalon "Bora Bora" en "Jimmy`s Eterij en Tapperij" Willemstad

Snackbar / IJssalon “Bora Bora” en “Jimmy`s Eterij en Tapperij” Willemstad

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop: N.O.T.K

OMSCHRIJVING

Willemstad, toeristische gezellige vestingstad aan het Haringvliet. Snackbar/ ijssalon Bora Bora en Eterij en Tapperij Jimmy`s bevinden zich op een geliefde plek direct aan het begin van de populaire Voorstraat op korte afstand van de jachthavens. Mede door haar ligging, de 3 jachthavens, veel georganiseerde evenementen en zeer levendige horeca is Willemstad een uitgelezen plek om als horecaondernemer aan de slag te gaan.
 
Het horecabedrijf bestaat uit twee samengevoegde multifunctionele formules welke, op dit moment, onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het geheel omvat twee goed onderhouden statige panden die onderling met elkaar zijn verbonden met een capaciteit van 185 gasten inclusief buitenterrassen inclusief het terras op het middenpad aan de Voorstraat.
 
Eterij en Tapperij Jimmy`s is gevestigd aan de Voorstraat 2 en is compleet ingericht met een sfeervolle en volledige inventaris, een grote bar en biedt Jimmy’s plaats voor ca. 50 gasten exclusief terrassen. De huidige formule die thans wordt uitgevoerd is eenvoudig. In Jimmy’s komen mensen samen om te eten en te drinken, gezellig te praten, samen (sport)wedstrijden te kijken en Jimmy’s kan ook worden afgehuurd voor een besloten feestje.
 
Snackbar/ ijssalon Bora Bora is gevestigd aan de Voorstraat 2a en is uitgevoerd met een ultramoderne bak-wand om tijdens piekuren de wachttijden kort te houden. Bora Bora biedt naast de afhaalservice plaats voor ca.16 gasten exclusief terrassen. Naast de gebruikelijke friet en snacks is er ook een zeer uitgebreide kaart met allerhande eenvoudige gerechten (pizza, shoarma, complete schotels, etc.) welke afgehaald en of bezorgt kunnen worden. Daarnaast is er een grote ijsvitrine van waaruit thans schepijs wordt verkocht van de geprezen “ijsmaker” van de ijssalon in Rotterdam!
 
Voor beide bedrijven bevindt zich aan de achterzijde van het pand aan de Voorstraat 2 de keuken, de spoelkeuken en opslagruimte.
 
Op de 1ste en 2de verdieping van Voorstraat 2, boven Eterij en Tapperij Jimmy`s, bevindt zich een ruime, goed onderhouden, gemeubileerde en gestoffeerde bovenwoning. Deze omvat o.a. een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, 2 badkamers, dubbele toiletten, 2 slaapkamers, een berging en een ruim dakterras. De bovenwoning heeft een eigen opgang en wordt separaat verhuurd. Indien gewenst kan deze aan de toekomstige exploitant worden mee verhuurd.
 
Op de 1ste verdieping van Voorstraat 2a, boven Snackbar/ ijssalon Bora Bora, bevindt zich nog een extra opslagruimte en een kantoorruimte. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een ruime bergzolder.
 
Kortom; Snackbar/ ijssalon Bora Bora en Eterij en Tapperij Jimmy`s biedt als geheel een gevarieerd concept voor een hele brede doelgroep.
 
Denk u ja dit is mijn droom bedrijf, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeren : voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving aanwezig
Openingstijden : de horecabedrijven kunnen en mogen 7 dagen per week open
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige exploitaties zijn volledig aanwezig, de nieuwe exploitant dient alleen een nieuwe vergunning op naam aan te vragen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf, ook niet met een brouwerij
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : www.jimmys-willemstad.nl www.borabora-willemstad.nl
Huurprijs per maand : Voorstraat 2 en 2a Eterij en Tapperij Jimmy’s snackbar / IJssalon Bora Bora: € 4.500,00
Huurprijs per maand : gemeubileerde woning 1ste en 2de verdieping Voorstraat 2: € 850,00
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang van: Eterij en Tapperij Jimmy’s snackbar / IJssalon Bora Bora: N.O.T.K.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Voorstraat 2, 4797 BG Willemstad, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.