Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Jeneverlogies Ambacht & Brood – Schiedam

€ 50.000
Lange Haven 78,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1061

Jenever en Gin is hot and happening, het Distillers District is waar het gebeurt!

In het hart van het Distillers District aan de mooiste historische haven in Schiedam hebben wij ter overname aangeboden gekregen, Jeneverlogies ambacht en brood, gevestigd aan de Lange Haven 78, 3111 CH te Schiedam.

De huidige exploitanten hebben deze schitterende B&B de afgelopen jaren met hart en ziel opgebouwd en op de kaart gezet. Het is inmiddels een begrip in de wijde omgeving, met (vaste) gasten uit de hele wereld.

Op de site van Booking.com komt de B&B naar voren met een uitmuntende waardering (9,4) van de gasten die hier reeds gelogeerd hebben. Binnen korte tijd heeft het Jeneverlogies een zeer goede naam opgebouwd. Bovendien is er in Schiedam een sterk stijgende lijn te zien van gasten die een verblijf boeken.

Op de begane grond bevindt zich een gezellige ruimte waar de gasten van de B&B een lekker ontbijtje en/ of lunch kunnen nuttigen of gewoon even kunnen relaxen.

Vanuit een klein keukentje kun je de lekkerste lunch, koffie en thee serveren. Het geheel voldoet aan de eisen om een volledige daghoreca te starten.

Op dit moment wordt de daghoreca niet echt geëxploiteerd, hier ligt voor een nieuwe exploitant nog een “wereld van mogelijkheden open”.

De Jeneverlogies beschikt over twee ruime logiesmogelijkheden.
Op de eerste verdieping ligt het appartementje ‘De Vrijheid’. De comfortabele woonkamer biedt uitzicht op de historische Lange Haven.

In de slaapkamer, die zeer rustig is gelegen aan de achterkant van het pand, wacht een uitnodigend tweepersoons ‘kingsize’ Aupingbed voor een gegarandeerd uitstekende nachtrust. Een eigen badkamer met inloopdouche completeert het geheel.

Op de tweede en derde verdieping bevindt zich het iets grotere appartementje ‘De Walvisch’. Op de tweede verdieping ligt aan de voorzijde de comfortabele woonkamer, die net als ‘De Vrijheid’ een fraai uitzicht biedt op de historische Lange Haven. Aan de achterzijde een ruime badkamer met ligbad en separate douche. Op de derde verdieping, onder het authentieke dak ligt de slaapkamer met een tweepersoons ‘kingsize’ Aupingbed.
Op dezelfde verdieping staat nog een tweede kingsize Aupingbed, dus er kunnen sowieso een derde en zelfs een vierde gast slapen. Ideaal als je met je vrienden, of met je kinderen op stap bent.

Beide logies beschikken over een aparte woonkamer (met het allermooiste uitzicht van Schiedam) en eigen badkamer.

De huidige exploitanten zijn een nieuwe uitdaging aangegaan, vandaar dat ze deze schitterende B&B aan een ander gunnen om voort te zetten en verder uit te bouwen.

Denkt u ‘Já dit is mijn droombedrijf’, bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie:
www.jeneverlogies.nl/logies
Facebook pagina

VIDEO

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Lange Haven 78
Stad:
Postcode: 3111 CH
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22353
Prijs: € 50.000
Object ID: H20180097
Openingstijden: het bedrijf kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V. Schiedam op basis van dag horeca en logies
Parkeermogelijkheden: er zijn ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Personeel: er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Verplichtingen: er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen: horecavergunning volgens APV-gemeente Schiedam, dag horeca (geen drankvergunning)
Omzet: op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: de aanwezige inventaris is omschreven in een inventarislijst, op de lijst staan enige privé en bruikleenzaken
Huurprijs: volledige pand: € 1.500,00 per maand, er wordt geen BTW geopteerd
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill, handelsnaam en huurderbelang: € 50.000,00

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

Te koop

Lunchroom in Schiedam

€ 89.000
In Schiedam op A 1 locatie deze super mooie eetgelegenheid.
In Schiedam op A 1 locatie deze super mooie eetgelegenheid.
knookverbaas
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties