Hotel Restaurant Zaal
Het Wapen van Willemstad
Willemstad

€ 795.000 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Oké, als we het hebben over een parel in horecaland, dan bevindt dit bedrijf zich in de TOP 3!!
 
Dit geweldig mooie hotel-restaurant “Het Wapen van Willemstad” is gesitueerd op een van de mooiste plekjes van ons land en behoort thuis in de categorie midden tot hogere segment. Het geheel is geweldig mooi ingericht met een hoogwaardige inventaris en het voldoet aan strenge eisen van de gasten. Het interieur is door gespecialiseerde horeca architecten ontworpen en ingericht. Het restaurant biedt ruimte aan zeker 100 gasten.
 
Aan de achterzijde is een schitterende lounge welke een ruimte biedt aan nog eens 50 zitplaatsen. Op de eerste verdieping is een mooie zaal gesitueerd waar vergaderingen, “private diners” en feestjes c.q. bruiloften gegeven kunnen worden. Boven de zaak op de eerste verdieping bevinden zich 6 mooie hotel kamers. Aan de voorzijde van het pand, bevindt zich een super mooi, gedeeltelijk overdekt terras met een geweldig uitzicht op de oude haven van Willemstad.
Dit bedrijf is een werkelijk een juweeltje.
 
De verkoper heeft aangegeven dat een (deel) financiering van de overname bespreekbaar is, dit alleen in een persoonlijk gesprek, vraag naar de mogelijkheden hiernaar bij mevrouw Conny Knook
 
Wij zijn op zoek naar horecaondernemer(s) PUR SANG, die dit geweldig mooie bedrijf willen voortzetten. Met een kleine omzetting het ook mogelijk om door te gaan met een ander concept; Italiaans, Aziatisch of welke formule dan ook is mogelijk.
 
Dit bedrijf wordt u discreet aangeboden en wij zullen dan ook informatie alleen in een persoonlijk gesprek aan u doorgeven na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten personele verplichtingen op het bedrijf, dit graag in nader overleg
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle horecavergunningen voor het pand zijn volledig aanwezig, de nieuwe exploitant dient wel een vergunning op naam aan te vragen
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig
Omzetpotentie : € 1.600.000,00 per jaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.wapenvanwillemstad.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Huurprijs : voor het pand: N.O.T.K., daarnaast is een huur staffel bij start bespreekbaar
Vraagprijs : inventaris, goodwill en exploitatierechten:
€ 795.000,00

Dit bedrijf bevindt zich in het hogere segment, zonder voldoende eigen middelen behoeft u niet te reageren.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Benedenkade 12, Willemstad, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.