Te Koop Hotel Dordrecht in Dordrecht

Hotel
“Dordrecht”
Dordrecht

· Hotel / Recreatie · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Het betreft hier het alom bekende Hotel Dordrecht in Dordrecht gevestigd in een schitterend monumentaal herenhuis, gebouwd in 1898 in opdracht van de bekende Dordtse kunstschilder Frans Lebret.
 
De eigenaars zijn van plan om van hun welverdiende rust te gaan genieten, zij hebben zelf helaas geen opvolgers.
 
De fraaie entree- en gangpartij alsmede het monumentale trappenhuis geven een voornaam cachet aan dit pand, versterkt door de marmeren vloer en lambriseringen, alsmede de fraaie stucdecoraties. Het hoofdgebouw biedt 10 royale gastenkamers, elk voorzien van een badkamer, alsmede een één persoonskamer.
Verder is er een restaurantruimte waar voor de volgende eigenaar een uitdaging ligt om hier weer een mooie kaart voor de gasten te brengen, een kantoor, een bar, een restaurantkeuken en een kelder. Het in de jaren 80 gebouwde bijgebouw is gesitueerd in de grote tuin met monumentale bomen en bevat zes 2-persoons en vier 1-persoonskamers alle voorzien van badkamer c.q. doucheruimte. Verder is er hier nog een was- annex CV ruimte.
 
Het hotel is recent gerenoveerd en verkeerd in uitstekende staat van onderhoud.
 
Dit bijzondere object is fraai gesitueerd aan de Achterhakkers op loopafstand van het historische stadscentrum, niet ver van het NS station en de rijkswegen.
 
Afmetingen:
Eigen grond ca. 1.925 m²
Hoofdgebouw ca. 560 m²
Bijgebouw ca. 240 m²
Totaal vloeroppervlakte ca. 800 m²
 
Bouwaard:
Traditioneel van steen met bitumineuze dakbedekking.
 
Opleveringsniveau:
Zowel het hoofdgebouw als het bijgebouw zijn voorzien van centrale verwarming en boilers voor de watervoorziening. Verder zijn er uitgebreide elektrische voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van brandveiligheid en vluchtwegen.
 
Kadastrale gegevens:
Gemeente Dordrecht, Sectie D, Nummer 6298, Grootte 13 a 54 ca.
 
Veiligheid:
Uitgebreide veiligheidsvoorzieningen.
 
Huidige bestemming:
Hotel en horeca.
 
Mogelijke bestemming:
Het object leent zich ook uitstekend voor kantoordoeleinden, zorghotel en andere commerciële of non-profit doeleinden, alsmede voor woonbestemming.
 
Aanvaarding:
per direct.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeven geen personeelscontracten over te worden genomen
Verplichtingen : er rusten verder geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horeca ( hotel) vergunning en voldoet volgens de huidige eigenaar volledig aan de door de gemeente Dordrecht gestelde eisen
Parkeermogelijkheden : op het eigen afsluitbaar terrein aan de achterzijde bevindt zich de parking van het hotel onder cameratoezicht
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar, alles is eigendom van exploitanten

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Achterhakkers 72, 3311 JA Dordrecht

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.