Horecalocatie
Ridderkerk

€ 175.000 · Eetcafé/Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Opnieuw hebben wij een juweeltje ter overname!
 
Dit bedrijf is een begrip in Ridderkerk en de wijde omgeving. Het is een horecabedrijf waar mensen zich direct thuis voelen, ons kent ons.
 
Je kan er gewoon binnen lopen voor een biertje of een kopje koffie, voor een lunch of diner het is er altijd gezellig, daarnaast worden er vele feesten en partijen gegeven door de grote schare aan vaste klanten die hier hun “thuis gevoel” hebben.
 
De formule is Zuid-Amerikaans met een knipoog naar Cuba. De ruimte heeft verschillende niveau’s op de begane grond is de bar, keuken en samen met het entresol gedeelte plaats voor ca. 80 zitplaatsen.
 
Het geheel is erg gezellig en met stijl ingericht, alles klopt! De keuken heeft een compleet nieuw en goed inventaris en voldoet aan de strenge gestelde eisen. In het souterrain gedeelte zijn de toiletten en een ruime opslag aanwezig.
 
Het entresolgedeelte heeft ook nog een groot kantoor cq. bergruimte. Het geheel voldoet aan alle eisen. Wat daarnaast een zeer grote toegevoegde waarde aan het bedrijf geeft, is het grote gezellige zonnige terras aan de voorzijde van het pand welk plaats geeft aan ca. 60 personen, hier is het goed toeven!
 
Is uw interesse gewekt om kennis te maken met dit schitterende bedrijf, neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag en kan 7 dagen per week open op basis van de plaatselijke A.P.V. van Ridderkerk
Personeel : er zijn 4 personeelsleden die over genomen dienen te worden (allemaal hebben ze een jaar contract)
Verplichtingen : Heineken is hoofdhuurder van het pand en daarom onlosmakelijk met het pand verbonden.Er is GEEN speelautomaten verplichting aanwezig
Vergunningen : op het bedrijf heerst een volledige horecavergunning, door de nieuwe exploitant zal wel een nieuwe vergunning op de persoon aangevraagd dienen te worden
Parkeermogelijkheden : in de nabije omgeving zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig
Omzetpotentie : hoge omzet, op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 4.653,50 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : overname inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill:
€ 175.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Ridderkerk

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

ContactUw bericht is succesvol verzonden.