Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERKOCHT – Horecalocatie met volledige vergunning in Vlaardingen

VERKOCHT
Type advertentie: | Status:
Fransenstraat 3,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

358

Dit restaurant, met een oppervlakte van totaal ca. 150 m², bevindt zich in het drukke winkel- wandelgebied van het stadscentrum in Vlaardingen.

Het bedrijf is een juweeltje in zijn soort met zijn ligging en zijn hoogwaardige interieur, aan de voorzijde bevindt zich het afhaalgedeelte waar onder andere het winkelende publiek, zakenmensen en omwonenden hun dagelijkse vers belegde broodjes en anders lekkers komen halen.

Dan aan de zijkant is de lunchroom c.q. restaurant, dit is een super mooi ingericht lunch/restaurant waar een ieder werkelijk kan genieten van een heerlijke lunch en diner, hier bevinden zich ca. 50 zitplaatsen.

Verder is de keuken groot en compleet met een net inventaris en voldoet geheel aan de hoogste eisen.

Aan de voorzijde bevindt zich een groot zonnig terras met ca. 30 zitplaatsen.

Het bedrijf is gevestigd in een zeer bedrijvige omgeving met veel winkels, winkelend publiek het gemeentehuis en vele kantoren.

Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Fransenstraat 3
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21304
Object ID: H20160085

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT!! – Restaurant te Vlaardingen

VERKOCHT!!
In het centrum van Vlaardingen gelegen aan een doorgaande weg boven het winkelgebied het Liesveld bevindt zich een [lees meer]
In het centrum van Vlaardingen gelegen aan een doorgaande weg boven het winkelgebied het Liesveld bevindt zich een [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties