Horecalocatie aan de Dorpsstraat – Zevenhuizen

€ 35.000 · Overige · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Het geheel is zeer sfeervol ingericht met een compleet nieuwe inventaris. Er is een grote ruime houten bar met daarnaast ruimte voor ca. 50 zitplaatsen. Deze horeca exploitatie is op dit moment gesloten.
 
In de doorloop naar achteren bevindt zich een compleet ingerichte keuken. De apparaten zijn in operational lease. Deze kunnen door een nieuwe exploitant in overleg met de leasegever overgenomen worden. Er is een lijst van alle geleasede apparaten, zoals kook-, koel- en afwasapparatuur, aanwezig. Daarnaast is er een nette opslagruimte.
 
Aan de voorzijde is een klein gevelterras en aan de achterzijde bevindt zich een groot terras, waar het met lekker weer goed toeven is. Daarnaast bevindt zich ook aan de achterzijde een publieke parkeerplaats voor ca. 8 auto’s.
 
Denkt u ‘ja, dit in mijn droombedrijf’ bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar
Conny Knook bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeerplaatsen : er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen
Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V.
Vergunningen : horecavergunning volgens APV gemeente Zuidplas
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Personeel : er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar. Op de lijst staat een aantal bruikleen zaken van de brouwerij
Omzet : n.v.t.
Financiële gegevens : n.v.t.
Huurprijs : de nieuwe ondernemer dient het volledige gebouw te huren van de eigenaar van het gebouw. Op de eerste en tweede verdieping zijn 2 woningen. Deze zijn onlosmakelijk met het geheel verbonden en worden aan derden verhuurd middels huurcontracten met de horecaexploitant.
Huidige huurprijs per maand volledige pand: ca. € 3.359,74 inclusief BTW
De opbrengst van huur van de woningen op de 1ste en 2de verdieping zijn totaal ca. € 1.250,00 (deze zijn inclusief vaste lasten)
Vraagprijs : inventaris (exclusief de financial lease apparaten en bruikleen zaken), goodwill en restant voorraden: € 35.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Dorpsstraat 105, 2761 AN Zevenhuizen, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (17)