Horecabedrijf “Santinis Tea and Bite” Vlaardingen

· Overige · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Gevestigd in het centrum van Vlaardingen bieden wij u ter overname aan Santinis Tea and Bite, het bedrijf bevindt zich direct tegenover winkelketen H&M.
 
De afgelopen 5 jaar heeft Tea and Bite een zeer goeie naam opgebouwd maar door gezondheidsredenen moet de huidige exploitant dit bedrijf verkopen.
 
Het betreft een compleet ingericht bedrijf van ca. 100 m² met als bestemming vergunning categorie 2. Het bedrijf mag voor een zeer lage prijs verkocht worden.
 
De locatie zou zich prima lenen voor een leuke, frisse formule. Tevens is er een mogelijkheid om het naastgelegen pand erbij te huren en deze zijn dan met elkaar te verbinden.
 
Bent u op zoek naar een gezellige stek, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er is geen personeelsverplichting aanwezig
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle vergunningen voor de huidige exploitatie zijn volgens de huidige eigenaar volledig aanwezig
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Hoogstraat 195, Vlaardingen, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.