Horeca exploitatie van ca. 350 m² in Rotterdam Noord

Prijs op aanvraag · Overige · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

MONO is gevestigd in het zeer bedrijvige, hippe deel van Rotterdam Noord dat tegen het centrum aan ligt.
 
De ruimte van ca. 350 m² is ingericht als bar met een sterke (muziek)programmering. In korte tijd heeft MONO zich ontwikkeld tot onmisbare speler in het Rotterdamse uitgaansleven.
 
Feesten met dj’s staan centraal en zijn druk bezocht. Daarnaast spelen lunch, catering en besloten bijeenkomsten en feesten ook een belangrijke rol.
 
Het bedrijf is maar 3 dagen per week geopend en draait daarmee nu al een zeer goede omzet, dit is voor de nieuwe ondernemers een zekerheid dat de omzet nog verder kan stijgen.
 
Het is gelegen aan een nieuw, klein stadspark waar de gasten in een strandstoel kunnen genieten van de zon. Aan de voorzijde bevindt zich een groot gevelterras, gelegen op het zuidwesten.
 
Bent u op zoek naar een succesvol horecabedrijf met nog veel doorgroei mogelijkheden, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Verplichtingen : buiten de huurovereenkomst zijn er geen contractuele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : volledige horecavergunning cat 2 volgens APV Rotterdam
Personeel : er hoeven geen personeelsleden overgenomen te worden
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar, alleen enige bruikleen zaken van een bierbrouwerij
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs pand : € 3.000,00 per maand, exclusief BTW. Inclusief servicekosten, afvalverwerking, elektra en waterverbruik
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill, handelsnaam en huurdersbelang: Op aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (15)