Horeca Exploitatie
inclusief registergoed
” ’t Zwaantje”
Zevenbergsche Hoek

€ 525.000 · Vastgoed · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Horeca Exploitatie Het Zwaantje in Zevenbergsche Hoek bevind zich in het centrum van Zevenbergsche Hoek aan de Hoofdstraat 1.
 
Het is een groot pand van ca. 280m² met een bovenwoning het geheel bevindt zich op eigen grond.
 
`t Zwaantje is van oudsher een echt café met een brede functie, vele verenigingen hadden hier hun thuishonk, op dit moment is het bedrijf helaas gesloten.
 
Daarnaast is het een feestgelegenheid met bijvoorbeeld carnavals en trouwfeesten. Alle inventaris is nog aanwezig en voldoet geheel aan de eisen.
 
De ruimte is verdeeld in een café met biljart, een kleine en een grote zaal, verder is er een bedrijfskeuken en toiletten op de begane grond. Dan bevind zich ook de privé keuken zich op de begane grond.
Aan de achterzijde is er voldoende opslagruimte. Verder inpandig is er een kelder met 2 biertanks. Aan de voorzijde van het pand is een groot terras, aan de zijkant zijde is de parkeerplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich een woning met 5 kamers, badkamer en diverse bergkasten.
 
Wat de eigenaars zoeken is een enthousiaste horecaondernemer die op deze locatie weer een bloeiende horeca gaat maken!!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er rusten verder geen verplichtingen op het bedrijf, alleen enige bruikleen zaken (zie inventarislijst)
Vergunningen : het pand heeft een horecavergunning en voldoet volgens de huidige eigenaar volledig aan de door de gemeente gestelde eisen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Vraagprijs registergoed inclusief de inventaris : € 525.000,00 k.k.
Huurprijs : € 2.750,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en exploitatierechten: € 45.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Hoofdstraat 1, 4765 CA Zevenbergschen Hoek

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.