Horeca Exploitatie “Porto Fino” Zevenbergen

· Eetcafé / Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Gevestigd in het gezellige centrum van Zevenbergen, waar deze horeca exploitatie bekend staat als restaurant maar ook de mogelijkheid biedt tot bezorgen en afhalen. Met de heropening van de haven in 2018 en meer ruimte voor terrassen, evenementen en parkeergelegenheid, is nu het beste moment om zich hier te vestigen en van deze ontwikkelingen mee te profiteren.
 
Het geheel is ingericht als pizzeria waarbij diverse (keuken)apparatuur recent nog is aangeschaft en in zeer goede staat verkeerd. Ook hangt er een mooie Italiaanse wanddecoratie, die voor een sfeervolle aankleding zorgt. Alle inventaris is verder geheel compleet en voldoet aan de eisen.
 
De begane grond biedt ruimte aan 30 zitplaatsen en is er een buffet aanwezig. De trap naar de eerste etage leidt naar een opslagruimte en een aparte kantoorruimte. Er is geen terras voor het pand.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf is op dit moment gesloten
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : de benodigde vergunningen voor het pand zijn aanwezig. De volgende exploitant zal op naam de vergunning dienen aan te vragen
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Andere mogelijkheden tot overname en huren zijn mogelijk, dit alleen in een persoonlijk gesprek met de eigenaar.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois telefoonnummer 06 – 235 718 26, email naar info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Dijkstraat 4, Zevenbergen, Nederland

Makelaar

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.