Registergoed met Horeca Exploitatie
“Koffiepunt 40”
Strijen – VERKOCHT

Prijs op aanvraag · VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Een juweeltje in zijn ruwste vorm! Zo mag je deze locatie noemen, gelegen op de Oudendijk te Strijen op nummer 40, dat is direct ook de naam van de horeca-exploitatie die deel uit maakt van het geheel. Koffie Punt 40 is een begrip, laatst heeft het bedrijf nog in het Rotterdams Dagblad lovende recensies gekregen voor zijn locatie, service en sfeer dit heeft gezorgd voor een stormloop van klanten die nu toch ook wel eens wilde zien en proeven waar Koffie Punt 40 voor staat. Nu dat is gezelligheid en sfeer, regelmatig worden er door de eigenaars leuke feestjes met live muziek georganiseerd waar een grote vaste klantenkring menig avondje vertoeft!
 
Het registergoed bevind zich in Landelijk Gebied Strijen en is ca. 1900 gebouwd, het geheel is zeer goed onderhouden en voldoet aan de gestelde eisen. De horeca-exploitatie is in bezit van een volledige horecavergunning en bevind zich aan de achterzijde van het pand, aan de achterzijde met groots uitzicht over het weiland is een ruim zonnig terras.
 
Naast het registergoed bevind zich een groot weiland met een geweldige mooie waterpartij, aan de overzijde van de dijk bevind zich nog een dijkweiland met 2 opstallen, welke onlosmakelijk met het pand verbonden is.
 
Dit is uw kans om in een geweldig mooi oud pand het restaurant te starten waar u al jaren van droomt. De horeca kan een basis zijn maar als u zegt: “Ik wil hier alleen gaan wonen” is dat natuurlijk ook mogelijk!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

GEGEVENS

Vrijstaande dijkwoning met aangebouwde schuur, weiland met waterpartij, drie houten opstallen en dijkweiland met opstallen.
 
Gemeente Strijen, Sectie W, nummers 316 en 313 groot resp 17.85 are en 2.87.10 hectare.
Gemeente Strijen, sectie P, nummer 87, groot 22.70 are.
 
Details het geheel bestaat uit:
Een woning met:
– woonkamer
– badkamer
– 2 slaapkamers op de 1ste verdieping
– keuken
– voormalige stal nu ingericht als woon en horecagedeelte magazijn spoel en voorbereidingskeuken
– kapsalon en werk- zitgedeelte in het achterste deel van koffiepunt 40.
– Op de eerste verdieping zijn meerdere ruimtes ingericht als eventueel bewoning, slaap en opslagruimte.
– Grote garage aan de zijkant zijde
– 3 schuren tbv opslag en rookruimtes Koffiepunt 40
Het totaal is ca. 1.068 m² groot. Aan de andere zijde van de dijk bevind zich het weiland met 2 opstallen. Het geheel geeft een prachtig uitzicht op het weiland met waterpartij welke tevens bij het perceel behoort.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : geen verplichtingen
Verplichtingen : verder geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : het pand heeft een volledige horecavergunning
Website : www.koffiepunt40.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Oudendijk 40, 3291 LN Strijen

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.