Horeca Exploitatie
“Hoogstraat 154”
Schiedam

€ 195.000 · Cafetaria/Lunchroom/Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Midden op de altijd bedrijvige Hoogstraat in het centrum van Schiedam bevindt zich dit mooie horecapand.
 
Op de b.g.g. is de horeca-exploitatie gevestigd en heeft een oppervlakte van ca. 40m² het geheel is knus, gezellig en sfeervol ingericht. Het pand is niet alleen voor horeca geschikt maar zeker ook voor detailhandel dus een shop-in-shop formule zou hier ook goed werken.
Op dit moment exploiteert de pand eigenaar er een lunchroom.
 
Door een inpandige opgang kom je op de eerste verdieping, daar is gevestigd de woonkamer met een grote keuken, op de tweede verdieping bevindt zich de grote badkamer en slaapkamer en met een vliso trap komt u op een grote zolder.
 
Bent u op zoek naar een leuk kleine horeca-exploitatie en wilt u het vastgoed uw eigendom maken, neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : er hoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle vergunningen zijn voor de huidige exploitatie, volgens de huidige eigenaar volledig aanwezig
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Vraagprijs : vastgoed incl. horeca exploitatie en inventaris:
€ 195.000,00 K.K.
Vraagprijs : alleen vastgoed: € 189.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Hoogstraat 154, 3111 HN Schiedam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact



Uw bericht is succesvol verzonden.