Horeca Exploitatie “De Heeren van Charlois” Rotterdam

· VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Dit in de wijde omgeving bekende restaurant heeft zijn sporen reeds ruim verdient in horecaland!
 
Het bedrijf is de “eye cather” als je vanaf de A15 Rotterdam aan de Zuidzijde binnenkomt rijden. Het grote pand bevind zich op een “terp” en is daardoor goed zichtbaar vanaf de zeer drukke doorrijroute van en naar Rotterdam Zuid.
 
Horeca Exploitatie De Heeren van Charlois in Rotterdam heeft een begane grond verdieping van ca. 300m² met nu ca. 90 ruime zitplaatsen welke mooi en netjes is ingericht als restaurant met een ruime bar waar zich ca. 25 zitplaatsen bevinden, verder aan de voor en zijkantzijde zijn er 2 terrassen met ca. 60 zitplaatsen.
De keuken is ruim en de inventaris voldoet geheel aan de gestelde eisen.
In het souterrain gedeelte bevind zich een zaal voor vergaderingen, feesten en partijen voor ca. 150 personen.
 
Op dit moment wordt er in het restaurant een drukke lunch gedraaid.
 
Het bedrijf is “ turn key “ klaar en met een nieuwe aanpak en frisse wind in een nieuwe formule kan hier weer een fulltime multifunctioneel bedrijf komen te staan!!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er zijn een aantal kortlopende contracten, deze zullen in een persoonlijk gesprek met de eigenaar besproken worden
Verplichtingen : Het bedrijf is speelautomaten en brouwerij vrij. Bij aangaan brouwerij Inbev is een korting op de vraagprijs bespreekbaar
Vergunningen : het pand heeft een horecavergunning en voldoet volgens de huidige eigenaar volledig aan de door de gemeente gestelde eisen
Omzet : details op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Charloisse Lagedijk 952, 3088 LA Rotterdam

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.