Horeca / detailhandel pand “Goudsesingel 340a” Rotterdam

· Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Dit bedrijf heeft op dit moment een verdeling van horeca en detailhandel. Op de begane grond is een horeca met een deels afgescheiden detailhandel gesitueerd op ca. 400 m². Het geheel is geweldig mooi ingericht met alle moderne apparaten, de horeca is ingericht met zeer hoogwaardige inventaris en voldoet volledig aan de gestelde strenge horecaeisen.
 
Het detailhandel gedeelte is op dit moment ingericht als Motorzaak en verkoop van merchandise in het zeer luxe segment.
 
De kelder ruimte is ca. 300 m² op dit moment ingericht als opslag en kantoorruimte maar daar zou ook in de toekomst de toiletten en mogelijk de keuken gesitueerd kunnen worden om zo een volledige horeca exploitatie op de begane grond te kunnen starten!
 
Bent u op zoek naar een zeer mooi multifunctioneel horeca bedrijf en bent u een creatieve horecaondernemer dan is dit zeker uw kans. Wenst u een afspraak te maken, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : geen overname personeel
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle vergunningen voor de huidige exploitatie zijn aanwezig
Parkeermogelijkheden : voldoende parkeerplaatsen aanwezig in de nabije omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

De handelsnaam Republic Moto wordt niet verkocht!!

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Goudsesingel 340A, 3011 KL Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (14)