HAS Döner Kebab
Zuidplein
Rotterdam

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop : Prijs Op Aanvraag

OMSCHRIJVING

HAS Döner Kebab, wie kent het niet! Het bedrijf is gevestigd aan het zeer drukke, hippe foodmarket gedeelte van Zuidplein.
 
Het geheel is ca. 256m² met een groot open inloopgedeelte en een schitterend uitzicht naar buiten. Er is voldoende ruimte voor ca. 100 zitplaatsen, aanwezig zijn een keurige dames- en herentoilet, het geheel is zeer modern, kleurrijk en netjes ingericht.
 
Er is een grote counter vanwaar alle bestellingen worden gemaakt, alles voldoet aan de zeer strenge gestelde eisen van de HAS-formule. Aan de achterzijde bevindt zich een grote koel en vriescel, opslag, kantoor en personeelsruimte en een toilet.
 
De formule HAS Döner Kebab dient in de franchiseovereenkomst over genomen te worden.
 
Zuidplein groeit, op dit moment zijn er 150 winkels en in de komende planning staat de opening gepland van een grote Zara store en nog een aantal grote merken. Verder is de planning dat er een bioscoop in de directe omgeving gaat komen.
 
De grote winst die nog te behalen is uit de huidige exploitatie ligt in het opstarten van een bezorglijn. Op dit moment doen de huidige eigenaars namelijk NIETS hierin. Er is een grote behoefte en vraag naar bezorgen en voor de volgende ondernemer ligt hier dus nog een grote markt open voor een grote omzetstijging!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er zijn geen personeelscontracten aanwezig
Verplichtingen : Franchiseformule HAS Döner Kebab dient overgenomen te worden
Vergunningen : het bedrijf is op basis van vergunningsvrije locatie
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 9.169,12, exclusief promotie- en servicekosten, per maand exclusief BTW
Vraagprijs : voor de inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
Prijs Op Aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Zuidplein, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (14)