HAS Döner Kebab
met 24-uursvergunning
Rotterdam-Centrum

Prijs op aanvraag · Overige · Koop
Te Koop : Prijs op Aanvraag

OMSCHRIJVING

Op de Coolsingel te Rotterdam en midden in het uitgaansgebied is gevestigd HAS Döner Kebab.
 
Dit bedrijf is zeer bekend in de wijde omtrek en draait echt een mega goeie omzet. Het bedrijf heeft een 24-uursvergunning, is centraal gelegen, frisse uitstraling en voorzien van een mooi volledig inventaris.
 
HAS Döner Kebab heeft de lat hoog liggen voor hygiëne en kwaliteit en dat is in deze locatie nummer 1!! Het bedrijf is een voorbeeld voor vele horecabedrijven en ondernemers!
 
Het bedrijf heeft een oppervlakte van ca. 100m² en een opslag in de kelder, een groot terras voor de deur en goed in het zicht op de zeer drukke Coolsingel in Rotterdam centrum.
 
U kan overnemen met of zonder de naam HAS, u bent vrij om er een andere naam aan te geven.
 
HAS Döner Kebab ligt midden op de Coolsingel welke locatie op dit moment een volledige metamorfose ondergaat, het wordt een geweldig flaneer boulevard met bankjes, bomen en mooie kiosken, u waant zich na de update op de Ramblas in Barcelona.
 

Is uw interesse gewekt en wilt u een bedrijf met een 24 uursvergunning, alcoholvergunning en een hoge omzet, neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week van 11.00 tot 06.00 uur
Verplichtingen : mocht u verder gaan met en HAS concept heeft u een verplichting om de regels te hanteren van HAS Döner Kebab
Vergunningen : alle vergunningen zijn aanwezig maar dienen op naam van de nieuwe exploitant gezet te worden
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 5000,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
op aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Coolsingel 87D, 3012 AE Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

ContactUw bericht is succesvol verzonden.