“Has Döner Kebab” Alexandrium – Rotterdam

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop : Prijs op Aanvraag

OMSCHRIJVING

Deze vestiging van HAS Döner Kebab bevindt zich aan de rand van het Winkelgebied Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam, aan een zeer drukke doorgaande weg (Grote Beer).
 
De winkel bestaat uit een beneden- en een bovengedeelte van in totaal 120-130m2 en is ingericht met moderne, kleurrijke zitjes. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Er is een grote counter die voldoet aan de zeer strenge eisen van de HAS-formule. In de winkel bevindt zich boven een dames- en herentoilet en beneden aan de achterzijde een koel- en vriescel, de opslag en een kantoor/personeelsruimte met toilet.
 
De formule HAS Döner Kebab dient in de franchiseovereenkomst overgenomen te worden. Voor de winkel zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig.
 
In de periode van mei t/m december kan men gebruik maken van een terras voor de winkel en een overterras (zon draait gunstig) zodat daar een extra omzet te behalen valt.
 
Een toplocatie, die heel goed draait en zo kan worden overgenomen.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : twee vaste contracten (in overleg)
Verplichtingen : de formule HAS Döner Kebab dient overgenomen te worden
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Financiële informatie : op aanvraag verkrijgbaar
Inventarislijst : op aanvraag verkrijgbaar
Huurprijs : : € 2.400,00 per maand inclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: Prijs op aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Grote Beer 153, 3067 TR Rotterdam, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (14)