Gunstig gelegen Eetcafé ” East End” Gevestigd aan het Oosteinde – Moordrecht

· Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop: VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Deze locatie heeft alle ingrediënten om een succesvolle exploitatie mogelijk te maken: schitterend gelegen in het Bungalowpark Klein Moordrecht aan de Hollandsche IJssel, met een drukke (toeristische) fietsroute voor de deur en de IJsselweide Golfbaan binnen handbereik.
 
Of het nu gaat om een pitstop voor de fietsers, een hapje en een drankje voor de vakantiegangers van het park of een sfeervolle bluesavond met The Veldman brothers, voor iedereen is er wel wat te beleven. Ook is er gelegenheid om een gezellig potje te biljarten of te darten.
 
Per 1 april jl. zijn de uitbaters gestopt en staat alles turn-key klaar om over te nemen. De eigenaar is op zoek naar een serieuze kandidaat, die een beetje entertainment niet uit de weg gaat maar vooral een hart voor de zaak heeft.
 
Hij is bereid om enkele investeringen te plegen en tegemoetkomingen te doen, waardoor de financiële instap voor de kandidaat een stuk aantrekkelijker wordt.
 
Het complex bestaat uit een eetcafé, met op de begane grond een gezellige bar en een biljarttafel, een keukentje en een restaurantcapaciteit voor momenteel zo’n 30 couverts. Achter de bar gaat men via de gang, waar zich een gescheiden toilet bevindt (dames- en heren) en een garderobe, naar een tweetal kamers die naar eigen smaak kunnen worden ingericht.
 
Daar bevindt zich ook een badkamer met toilet en bad en een kamertje met een zonnehemel. Diverse meubels en serviesgoed hoort bij de overname.
 
Buiten vindt men een groot zonnig terras aan de voor- en aan de zijkant (L-vorm), waarbij de nautische buitenbar ‘Claudine’ een echte eyecatcher is. Het plaatsen van een buitenkeuken behoort ook nog tot de mogelijkheden.
 
Voor het complex ligt een groot terrein met gratis parkeerplaatsen.
 
Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : nvt.
Verplichtingen : er rust een gokautomatenverplichting op
Vergunningen : de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur
Inventarislijst : op aanvraag verkrijgbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Oosteinde 7A, 2841 AA Moordrecht, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.