Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERKOCHT – Gunstig gelegen Eetcafé ” East End” Gevestigd aan het Oosteinde – Moordrecht

VERKOCHT
Type advertentie: | Status:
Oosteinde 7A,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

200

Deze locatie heeft alle ingrediënten om een succesvolle exploitatie mogelijk te maken: schitterend gelegen in het Bungalowpark Klein Moordrecht aan de Hollandsche IJssel, met een drukke (toeristische) fietsroute voor de deur en de IJsselweide Golfbaan binnen handbereik.

Of het nu gaat om een pitstop voor de fietsers, een hapje en een drankje voor de vakantiegangers van het park of een sfeervolle bluesavond met The Veldman brothers, voor iedereen is er wel wat te beleven. Ook is er gelegenheid om een gezellig potje te biljarten of te darten.

Per 1 april jl. zijn de uitbaters gestopt en staat alles turn-key klaar om over te nemen. De eigenaar is op zoek naar een serieuze kandidaat, die een beetje entertainment niet uit de weg gaat maar vooral een hart voor de zaak heeft.

Hij is bereid om enkele investeringen te plegen en tegemoetkomingen te doen, waardoor de financiële instap voor de kandidaat een stuk aantrekkelijker wordt.

Het complex bestaat uit een eetcafé, met op de begane grond een gezellige bar en een biljarttafel, een keukentje en een restaurantcapaciteit voor momenteel zo’n 30 couverts. Achter de bar gaat men via de gang, waar zich een gescheiden toilet bevindt (dames- en heren) en een garderobe, naar een tweetal kamers die naar eigen smaak kunnen worden ingericht.

Daar bevindt zich ook een badkamer met toilet en bad en een kamertje met een zonnehemel. Diverse meubels en serviesgoed hoort bij de overname.

Buiten vindt men een groot zonnig terras aan de voor- en aan de zijkant (L-vorm), waarbij de nautische buitenbar ‘Claudine’ een echte eyecatcher is. Het plaatsen van een buitenkeuken behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Voor het complex ligt een groot terrein met gratis parkeerplaatsen.

Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Oosteinde 7A
Postcode: 2841 AA
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21390
Object ID: h20180056
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur

Neem contact met mij op  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties