Grote Casco Horecaruimte Hoogstraat 204 - 206 Vlaardingen - Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Grote Casco Horecaruimte
“Hoogstraat 204 – 206”
Vlaardingen

€ 3.750 per maand · Casco · Huur
Te Huur

OMSCHRIJVING

Wij hebben te huur aangeboden gekregen een geheel nieuw te bouwen casco of casco plus ruimte van ca. 290m² mogelijk ook te splitsen in 2 delen (170m² en 120m²) in het drukke centrum Vlaardingen.
 
De eigenaar van het geheel gaat medio mei 2017 starten met bouwen en verwacht rond het einde van 2017 het pand op te kunnen leveren.
Het pand kan casco of casco plus opgeleverd worden, dit zal in overleg met de eigenaar besproken worden in een detail gesprek.
 
De vergunning op het pand zal horecavergunning categorie 2 zijn. Op dit moment loopt er een verzoek van de eigenaar naar de gemeente, dit zal te zijner tijd bijgevoegd worden bij de brochure.
 
Wat op deze locatie perfect zou passen is een (specialiteiten)restaurant, met eventueel een dag- en avondexploitatie. In de nabije omgeving zijn veel horecabedrijven die elkaar zo gezegd echt versterken in het gebied!
 
Als u meer informatie wenst bel dan: Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het pand
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het pand
Vergunningen : de pandeigenaar heeft een aanvraag lopen voor het pand, de exploitant zal zelf op naam een vergunning voor de exploitatie aan dienen te vragen. De vergunning zal volgens APV dan verstrekt worden
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen en een parkeergarage in de directe nabije omgeving
Huurprijs : vanaf € 3.750,00 per maand, exclusief BTW en servicekosten, met bij aanvang een staffelkorting. Mogelijkheden en voorwaarden worden besproken in een persoonlijk gesprek met verhuurder.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Hoogstraat 204, 3131 CH Vlaardingen, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.