Goedlopende broodjeszaak/lunchroom onder de rook van Halsteren

Prijs op aanvraag · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Deze broodjeszaak/lunchroom bevindt zich op een unieke plek waar de traffic enorm is. De combinatie van retail en horeca vullen elkaar prima aan, waardoor deze goedlopende zaak enorm profiteert van het winkelende publiek.
 
De lunchroom heeft een zeer goede naam opgebouwd waardoor men graag een ommetje maakt om hier te komen eten.
 
De broodjeszaak heeft aan de buitenzijde een authentieke uitstraling met bijzondere detailafwerking. Binnen vindt men de entree met counter en verder naar achteren is een knusse ruimte waar men in alle rust kan genieten van een heerlijk broodje en een goed boek.
 
Via de gang kom je bij het toilet. De trap naar beneden leidt naar een ruimte waar een grote koeling staat en men de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld een ballenbak/oppas voor de kleintjes te plaatsen.
 
Achterin bevindt zich de keuken waar de benodigde apparatuur aanwezig is om het huidige concept in te vullen. Alles voldoet aan de eisen.
 
Afhankelijk van de inrichting is er binnenplaats voor zo’n 20 tot 30 personen. Men maakt gebruik van een gevelterras maar dit kan nog verder worden uitgebreid. Mogelijkheden genoeg, op deze mooie locatie met historische waarde.
 
In een persoonlijk gesprek met de eigenaar zijn nog een aantal aanvullende mogelijkheden bespreekbaar met betrekking tot het voeren van deze exploitatie.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : niet verplicht, mogelijkheid tot overname contracten
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : horeca categorie 1 en 2 zijn aan te vragen binnen het bestemmingsplan
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : in een persoonlijk gesprek
Huurprijs : € 1.600,00 per maand (geen BTW)
Vraagprijs : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Halsteren, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam in de horeca en nu ben ik klaar om u in het aan- en verkooptraject, onder bezielende..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.