Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Gloednieuwe Casco Horecaruimte – Leijsenhoek 2 te Oosterhout

Casco oplevering
Type advertentie: , , | Status:
Leijsenhoek 2,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1086

Er is flink verbouwd in het Herenhuis uit 1905, dat geregistreerd staat als Gemeentelijk Monument. De neorenaissancestijl is aan de voorzijde duidelijk zichtbaar maar binnen is het pand door de moderne uitvoering van alle gemakken voorzien. Uiteraard zijn enkele authentieke elementen nog zichtbaar. ‘Old meets New’ zogezegd.

Binnen wordt de laatste hand gelegd maar nu al is deze casco horecaruimte een plaatje om te zien. Aan de straatzijde (voor links) is er een ruimte van 38 m² beschikbaar waar bijvoorbeeld een bierconcept zeker op zijn plaats zou zijn. Via de ruimte daarachter (15 m²) of de hoofdingang voor komt men in het prachtig, nieuwgebouwde horecagedeelte, dat bestaat uit een restaurantruimte van 118 m² en een keukengedeelte van 61 m². Denkt u wellicht aan een Grand Café of een ander mooi concept?

De indeling is zeer functioneel opgesteld en er is voldoende ruimte voor een royale bar, een garderobe en de benodigde keukenapparatuur. Uiteraard is er een gescheiden
heren-, dames- en invalidentoilet.

In het plafond van het restaurant zit in het midden een prachtig glazen dak, waardoor er een extra lichtinval gecreëerd wordt.

De schuifpui van het restaurant naar het terras is absoluut van deze tijd. Het glas met aluminium afwerking glijdt moeiteloos over elkaar heen waardoor het terras van 125 m² volledig betrokken wordt bij het restaurant.

Achter het terras ligt een binnenplein waar diverse horecaterrassen op uitkomen, zodat dit weer één van de gezelligste plekken van Oosterhout is.

In overleg met de eigenaar kan de afwerking nog enigszins worden aangepast. Dit is uiteraard afhankelijk van het gewenste concept.

Heeft u interesse om deze prachtige horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Leijsenhoek 2
Postcode: 4901 ET
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22616
Object ID: H20190044
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt
Personeel: n.v.t.
Verplichtingen: geen
Vergunningen: de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd. De locatie valt binnen het Bestemmingsplan Centrum 2017-VA01
Financiële gegevens: n.v.t.
Inventarislijst: n.v.t.
Huurprijs: € 4.165,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs registergoed: Casco oplevering

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties