Gezellig Eetcafé – Klappeijstraat 13 – Oosterhout

· Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop: prijs in overleg

OMSCHRIJVING

Een eetcafé met potentie, gelegen in het gezelligste horecastraatje van Oosterhout, de Klappeijstraat. Thans gesloten maar met de aanwezige inventaris kan dit object binnen no time weer nieuw leven worden ingeblazen.
 
Het café bestaat uit een ruimte op de begane grond en 2 verdiepingen. Totale oppervlakte bedraagt ca. 240 m². Op de begane grond komt men binnen in een grote ruimte waar zich de bar met de barkrukken bevindt en een aantal tafels met stoelen (ca. 165 m²). Voor de keukenruimte is 15m2 vrijgemaakt. Achterin zijn de toiletten en een verhoogd podium waar de optredens kunnen plaatsvinden.
 
Via een binnentrap gaat men naar de eerste verdieping waar zich een kantoor c.q. magazijnruimte bevindt van ca. (40 m²).
Een verdieping hoger is de zolderruimte. Deze extra ruimte kan als opslagruimte worden benut. Uiteraard kan alles naar eigen smaak worden ingericht.
 
Voor het café is een gezellig beschut terras te creëren met zo’n
20 zitplaatsen. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen te vinden.
 
Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Verplichtingen : huurcontract en drankafname loopt via AB-InBev
Vergunningen : de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt
Huurprijs : € 2.950,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : in overleg

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Klappeijstraat 13, 4901 HD Oosterhout, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.