Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERHUURD!! – Gezellig Eetcafé – Klappeijstraat 13 – Oosterhout

VERHUURD!!
Type advertentie: | Status:
Klappeijstraat 13,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1100

Een eetcafé met potentie, gelegen in het gezelligste horecastraatje van Oosterhout, de Klappeijstraat. Thans gesloten maar met de aanwezige inventaris kan dit object binnen no time weer nieuw leven worden ingeblazen.

Het café bestaat uit een ruimte op de begane grond en 2 verdiepingen. Totale oppervlakte bedraagt ca. 240 m². Op de begane grond komt men binnen in een grote ruimte waar zich de bar met de barkrukken bevindt en een aantal tafels met stoelen (ca. 165 m²). Voor de keukenruimte is 15m2 vrijgemaakt. Achterin zijn de toiletten en een verhoogd podium waar de optredens kunnen plaatsvinden.

Via een binnentrap gaat men naar de eerste verdieping waar zich een kantoor c.q. magazijnruimte bevindt van ca. (40 m²).
Een verdieping hoger is de zolderruimte. Deze extra ruimte kan als opslagruimte worden benut. Uiteraard kan alles naar eigen smaak worden ingericht.

Voor het café is een gezellig beschut terras te creëren met zo’n
20 zitplaatsen. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen te vinden.

Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Adres: Klappeijstraat 13
Postcode: 4901 HD
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21432
Object ID: H20180090

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties