Geheel verhuurd horecabeleggingspand
“Peperstraat 6”
Oud Beijerland – VERKOCHT PER 1 SEPTEMBER ’17

Prijs op aanvraag · VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT PER 1 SEPTEMBER '17

OMSCHRIJVING

In de “hoofdstad” van de Hoekse Waard, Oud-Beijerland, in het pittoreske horecastraatje De Peperstraat, bevindt zich dit mooie horecapand met nachtvergunning.
 
Het pand is gelegen tussen meerdere horecagelegenheden in het uitgaanscentrum van Oud-Beijerland. Er is met de huidige huurders een huurcontract afgesloten van 5 + 5 jaar.
 
De BGG heeft een oppervlakte van ca. 180 m². Op de eerste verdieping is een ruime woning aanwezig van ca. 85 m². Het totaal heft een inhoud van ca. 1.135m³.
 
Bouwjaar is ca. 1979. Het betreft hier een goed onderhouden beleggingspand dat voorzien is van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing, rolluiken en aan de voorkant een terras.
&nbsp
Als belegger is dit een buitenkans, neem gerust, geheel vrijblijvend contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

 

KENMERKEN

Vraagprijs : onroerend goed : € 389.000,00 k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Peperstraat 6, 3262 JK Oud-Beijerland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.