Geheel verhuurd horecabeleggingspand
“Peperstraat 6”
Oud Beijerland – VERKOCHT PER 1 SEPTEMBER ’17

Prijs op aanvraag · VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT PER 1 SEPTEMBER '17

OMSCHRIJVING

In de “hoofdstad” van de Hoekse Waard, Oud-Beijerland, in het pittoreske horecastraatje De Peperstraat, bevindt zich dit mooie horecapand met nachtvergunning.
 
Het pand is gelegen tussen meerdere horecagelegenheden in het uitgaanscentrum van Oud-Beijerland. Er is met de huidige huurders een huurcontract afgesloten van 5 + 5 jaar.
 
De BGG heeft een oppervlakte van ca. 180 m². Op de eerste verdieping is een ruime woning aanwezig van ca. 85 m². Het totaal heft een inhoud van ca. 1.135m³.
 
Bouwjaar is ca. 1979. Het betreft hier een goed onderhouden beleggingspand dat voorzien is van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing, rolluiken en aan de voorkant een terras.
&nbsp
Als belegger is dit een buitenkans, neem gerust, geheel vrijblijvend contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

 

KENMERKEN

Vraagprijs : onroerend goed : € 389.000,00 k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Peperstraat 6, 3262 JK Oud-Beijerland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.