Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

“elMiguel” Bar / Eetcafé / catering te Willemstad

€ 229.500
Type advertentie: , | Status:
Voorstraat 4,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1311

Dit mooie horecabedrijf is gevestigd in Willemstad. Deze zeer bekende toeristische vestingstad aan het Haringvliet heeft een grote aantrekkingskracht bij een zeer groot publiek vanuit het gehele land.

Eetcafé elMiguel bevindt zich op een geliefde plek direct aan het begin van de populaire Voorstraat op korte afstand van de jachthavens.
Mede door haar ligging, de 3 jachthavens, veel georganiseerde evenementen en zeer levendige horeca is Willemstad een uitgelezen plek om als horecaondernemer aan de slag te gaan.

Het bedrijf heeft op de begane grond ruimte voor zeker ca. 65 zitplaatsen en is in “Cubaanse” stijl ingericht met een geweldig mooi en compleet inventaris welke voldoet aan de strenge gestelde eisen van de gemeente Moerdijk.

elMiguel heeft een zeer eigentijds menukaart met geweldig lekkere gerechten met een twist naar het Caribisch gebied!!

Op de eerste verdieping bevindt zich een kleine woning welke nu gebruikt wordt als opslag en kleedruimte voor het personeel, maar er is een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer aanwezig met een kleine verbouwing kan hier gewoond worden.

Aan de voorzijde is een gevelterras met ca. 12 zitplaatsen en op het middenpad van de Voorstraat, onder de mooie sfeervolle bomen, nog ca. 40 zitplaatsen.

Het geheel is “turn key” klaar en voor de nieuwe horecaondernemer(s) ligt hier een mooie uitdaging om van deze horecalocatie een nog bloeiendere exploitatie te maken!

Mocht uw interesse gewekt zijn en na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust voor een geheel vrijblijvend gesprek naar (Conny Knook) bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie:
www.elmiguel.nl/

Facebookpagina:
El Miguel Willemstad

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Voorstraat 4
Postcode: 4797 BG
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 23228
Prijs: € 229.500
Object ID: H20190089
Openingstijden: van zondag t/m donderdag t/m 01:00 uur en van vrijdag t/m zaterdag t/m 04:00 uur (de klanten dienen dan wel voor 02:00 uur binnen te zijn)
Parkeermogelijkheden: er bevinden zich ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Personeel: er hoeven geen personeelsleden over genomen te worden
Verplichtingen: er rusten verder geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen: het bedrijf heeft een horecavergunning volgens richtlijnen APV-gemeente Moerdijk
Omzet: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar, er zijn enige bruikleenzaken van Vrumona aanwezig, zie inventarislijst
Huurprijs: gehele pand: € 3.000,00 per maand. Deze huurprijs is bij start huur, daarna wordt de huur verhoogt met een staffel, dit wordt besproken in een persoonlijk gesprek met de verhuurder. Er wordt geen BTW geopteerd door verhuurder
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 229.500,00

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties