Eetcafé & Terras
“’t Jachthuis”
Maasland

· Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop: VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Dit bedrijf is werkelijk een plaatje in de polder. Een wonderen wereld aan het water de ideale plek om uit te puffen en te genieten van een uitzicht vol contrasten. Wuivend riet, zeilbootjes, wilde orchideeën, vergezicht over landerijen, en het water rond de vlietlanden met zijn zompige en bijna ontoegankelijke natuurgebied is letterlijk een groene stilte oase in het dichtbebouwde Westland/Rijnmond gebied waar ook de diversen water en land beesten het beeld bepalen. Het is daarom niet verwonderlijk dat het voor iedere bezoek(st)er vaststaat dat ze er zeker nog eens naar terug komen!
 
`t Jachthuis is voorzien van een fraaie uitgebreide menukaart voor lunch en diner, waarop de vele mogelijkheden voor de bezoeker staan. Van iedere dag vers afgebakken brood soorten met gevarieerd beleg met de lunch tot diversen voor en hoofd gerechten met de avond.
 
Het bedrijf is volledig ingericht met een net inventaris en voldoet aan alle gestelde eisen.
 
Ook voor unieke feesten en partijen (waarbij bijna alles mogelijk is) is er ruime gelegenheid aan de waterkant.
 
Wie het per fiets of via de wandelroutes te ver vindt, kan met de auto via de Kwakelweg terecht. U komt dan met het fiets/voet pontje de Kwakel naar `t Jachthuis. (hetgeen al een leuke belevenis is)
 
Het terras met ca. 160 zitplaatsen is geopend van het zeer vroege voorjaar tot ver in het najaar en blijft het uithang bord van de zaak, de zaak is het gehele jaar geopend.
Wat uniek zou zijn is het starten van het verhuren van fluisterbootjes, de omgeving is uniek en zal zorgen voor een echt dagje uit met als vertrek en aankomst `t Jachthuis waar je dan na het varen kan genieten van een heerlijk hapje en drankje.
 
Verder is de totale oppervlakte ca. 1000m² er is daarom ruim voldoende ruimte om een kindvriendelijke speeltuin te realiseren.
Kortom voor een enthousiaste horecaondernemer(spaar) liggen hier voldoende uitdagingen!!
 
Het bedrijf is inclusief het pand te koop het geheel bevindt zich op erfpacht met een canon van € 6.500,00 per jaar.
 
Aan de achterzijde bevindt zich een woonhuis.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, Ja, dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen geopend zijn
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aan wezig
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning en voldoet aan de gestelde eisen
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Foppenpolder 5, Maasland, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.