Eetcafé “Sas & Jan” Rotterdam

€ 175.000 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Ja hoor, we hebben er weer een!! Een juweeltje van een eetcafé. Gevestigd in het zeer drukke en nog steeds vol bezette winkelcentrum Lage Land in Rotterdam er staat hier gewoon geen winkel leeg!.
 
Het bedrijf bevindt zich midden in het winkelcentrum en wordt gezien als één van de beste Eetcafe`s van Rotterdam, je kan hier gezellig een drankje en een hapje nemen.
 
Op dit moment wordt de nabij gelegen Jumbo verbouwd en wordt eens zo groot, daarnaast kan je er nog steeds GRATIS parkeren op de grote parkeerplaats direct achter het pand!.
 
Op het plein staat iedere vrijdag een grote druk bezochte markt, dan is het een feest om hier te zijn, nog echt de gemoedelijkheid van weleer!
 
Het eetcafé heeft een oppervlakte van ca. 180 m² heeft een ruime bar en ca. 80 zitplaatsen, een nette keuken welke volledig is ingericht en voldoende opslagruimte.
 
Aan de voorkant bevindt zich een groot terras met nu ca. 30 zitplaatsen, mogelijkheid is aanwezig om verruiming van het terras naar het plein aan te vragen, dit op voorwaarde APV Rotterdam.
 
Denkt u ja, dit is mijn kans, bel dan geheel vrijblijvend naar onze horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen geopend zijn
Personeel : er zijn enkele personeel verplichtingen aanwezig, dit wordt besproken in een persoonlijk gesprek
Verplichtingen : brouwerij verplichting Radder cq Inbev en er is geen speelautomaten verplichtingen
Vergunningen : er heerst een volledige C vergunning op het bedrijf
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig, er heersen enige contracten op de inventaris (zie inventarislijst)
Huurprijs : € 3.850,00 per maand, inclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 175.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Samuel Esmeijerplein 38, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (17)